En kølende og reparerende finale

Alle ved, at man skal passe på huden i solen, men hvad mange glemmer er den opfølgende hudpleje efter en lang dag i solen. Varm og solmættet hud kan nemlig have brug for dulmende og kølende pleje, og til det er after sun din bedste ven.

Sluk huden og lad den komme til sig selv

Din hud har brug for pleje, efter solen har fået lov til at sætte sit præg. Måske har huden fået for meget sol, eller måske er den blot lidt varm og har brug for at blive ’slukket’. I hvert et tilfælde er After Sun Repair Spray vejen mod en beroliget og næret hud, som får lov at restituere. After Sun Repair Spray er nemlig rig på blandt andet aloe vera som køler og dulmer, agurkekstrakt som har antiinflamatorisk effekt, og arganekstrakt som tilfører næring, fugt og et vitaminboost til din hud. Forstøv After Sun Repair Spray over hele kroppen, lad den tørre ind og følg eventuelt efter med en bodylotion- balm eller olie – det gør nemlig huden smuk og smidig. 

Endnu en undskyldning for glimmer

Det er ingen hemmelighed, at vi er vilde med guldglimmer, og derfor har vi naturligvis også en aftersun som bringer glitter og glød til de varme sommerben. After Sun Shimmer Sorbet er til dig, som altid leder efter en undskyldning for guldglimmer. Og så beroliger, plejer og reparerer den selvfølgelig også din varme sommerhud med naturlige, aktive ingredienser fra blandt andet jordbær, multebær og aloe vera.

Shop bloggen
Share on: