En silkeblød gave fra os til dig

01.02.2020

Shop for 995,- og modtag Rudolph Care-klassikeren Acai Body Oil 

Kropsolie fra Rudolph Care

En rigtig dejlig ting ved fødselsdag er gaver, så I hele februar forærer vi en silkeblød og nærende Rudolph Care klassiker, Acai Body Oil, til alle, der shopper for 995,- her på vores webshop.

Kender du Acai Body Oil?

Hvis ikke, har du en helt særlig luksusoplevelse til gode. 

Blødgørende, fugtgivende og plejende kropsolie fra Rudolph Care

Acai Body Oil er sammensat af hele fem forskellige olier. De har alle forskellige egenskaber, som bidrager med forskellige fornemmelser og resultater på din hud. Eksempelvis er acaiolie særligt rig på antioxidanter, som revitaliserer huden og giver den nyt liv og glød. Jojobaolien har en særlig opbygning, der matcher hudens egen lipide sebum - derfor har den evnen til at trænge dybt ind i huden og forstærke hudens naturlige elasticitet. 

Udover de koldpressede olier fra oliven, jojoba, sød mandel, acai og en enkelt nøje sammensat vegetabilsk olie er Acai Body Oil blot tilsat en smule E-vitamin og vores naturlige signaturduft.

Brug kropsolien alene, blandet med din body lotion eller sammen med dine selvbrunerdråber fra A Hint of Summer. Og så er det en ideel olie til både massage og som olie i badekaret – med sin blide duft og fugtbevarende egenskaber forvandler den minutterne i karret til en lille stund fuld af luksus og sanselighed. 

Vi glæder os til at fejre endnu et år med bæredygtig luksus sammen med dig – og vi håber, du bliver glad for din nye kropsolie. 

Andrea & Rudolph Care

Kampagnen gælder fra d. 1. februar til d. 29. februar 2020, så længe lager haves.

Pssst…
Vær den første til at modtage nyheder som denne. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her: 

Share on: