En skrubbe-myte modbevises

Bare rolig – du skrubber ikke din solbrune farve af, når du exfolierer din hud. Det er ellers det, exfolieringsmyten går på, men i dag modbeviser vi den én gang for alle. Sommergløden er kommet for at blive, og hver mandag deler Rudolph Stories tips og tricks til produkter, som kan hjælpe til at forlænge sommerfornemmelse og din solbrune farve – i dag handler det om skrub. 

Der er mange myter og antagelser forbundet med exfoliering, selvom det i virkeligheden er noget af det bedste du kan gøre for din hud. Året rundt.

Body Scrub er godt for blodomløbet og hudens sundhed - læs med når Rudolph Stories deler tips og tricks om exfoliering

Men skrubber jeg ikke min solbrune farve af?

Nej. Når du eksfolierer din hud, sætter du blot gang i blodcirkulationen og fjerner det døde, matterende hudlag, som ligger allerøverst på din hud – intet andet. Din solbrune farve sidder nemlig længere nede i overhuden, og er ikke mulig af skrubbe af. Eksfolieringen gør, at din kulør kommer til sin ret og giver din hud et glødende og strålende udtryk. Din farve skyldes derimod mængden og kombinationen af melanin i din hud.

Mela-a-hva’-for-noget?

Melanin. Din brune, solvarme farve stammer faktisk ikke fra solen, men fra dette naturligt forekommende pigment i din hud. Melanin omdanner lysenergi til varme, og er hudens eget forsvar mod solens farlige stråler. Jo mere sol du får, jo mere melanin dannes i huden, og derfor bliver du gradvist brunere. Det er altså derfor ikke den brune farve, du skrubber af huden, men kun det døde hudlag, som skygger for den dejlige glød, der gemmer sig bag det. 

Der findes mange myter om body scrub og exfoliering af huden - blandt andet at man skrubber sin solbrune farve væk, når man exfolierer - det kunne ikke være mere forkert, og vi forklarer hvorfor på Rudolph Stories

Acai Body Scrub & Acai Facial Scrub Mask 

Start med at lægge Acai Facial Scrub Mask i ansigtet – skrub først og lad den sidde og arbejde med din hud. Acai Facial Scrub Mask er nemlig en kombineret skrubbe/fugt-maske, som både fjerner de døde hudceller og giver din hud et fugtboost fyldt med vitaminer og antioxidanter. Imens Acai Facial Scrub Mask arbejder, kan du med fordel skrubbe resten af kroppen med Acai Body Scrub. Acai Body Scrub er en ravfarvet, naturlig og finkornet eksfoliering til kroppen, som din hud vil elske at blive skrubbet med én gang om ugen. Sluk for bruseren og skrub huden grundigt og længe – skrubben er som sagt finkornet, og er derfor ekstra skånsom mod huden. Acai Body Scrub er også fyldt med økologiske og plejende olier, som sikrer at huden er fugtet og ikke udtørrer.

Pssst.. bare fordi kroppen har sit eget forsvar mod solens stråler i form a melanin, betyder det absolut ikke, at man skal gå udenom solcremen. Husk at beskytte dig i solen – også når du er blevet brun. 

Shop Bloggen
Share on: