Et fugtgivende makkerpar

Giv huden et boost af fugt med kombinationen af Rudolph Cares solcreme til ansigtet og anti-ageing serum"Det bedste makkerpar i sommerperioden, når det gælder om at beskytte huden mod aldring og booste den med mere glød, er kombinationen af Acai Anti-ageing Serum & Sun Face Cream SPF 15 eller 30. Jeg bruger serum under min solcreme, så min hud tankes op med fugtgivende, udglattende og opstrammende pleje. Og jeg bruger solcreme hver dag - også selvom den danske sommer kan byde på en del skyer. Vores ansigtssolcremer er fugtende nok til at fungere som dagcreme uden at fedte, og så giver de huden en fin, naturlig glød”

Brug Rudolph Cares luksuriøse Acai Anti-Ageing Serum under din daglige ansigtspleje

Acai Anti-ageing Serum kan lidt af hvert, og vi kalder den for en koncentreret skønhedsbombe. Acai Anti-ageing Serum er udviklet til at kunne give din hud et boost af fugt, glathed og ensartethed. Det er ikke et produkt, der kan erstatte din dagcreme, men fungerer som et aktivt lag under din daglige fugtpleje – som en slags undertrøje til huden. Acai Anti-ageing Serum bruges i ansigtet, men også på hals og bryst, og ved regelmæssig brug over tid høster man en fabelagtig wauw-effekt. 

Sun Face Cream SPF 15 og 30 er til for at beskytte dit ansigt mod solens farlige stråler, og ikke nok med det fungerer den også som en plejende og fugtgivende dagcreme med sit rige indhold af naturlige aktive ingredienser – bl.a. kamille, som lindrer og beroliger; agurkekstrakt, som opstrammer og tilfører fugt til huden; hvedekim, som har naturlig antioxidant-effekt; og koncentreret æbleekstrakt, der effektivt fornyr celleproduktionen, så huden bevarer sin spændstighed. Derfor kan Sun Face Cream med fordel erstatte din normale dagcreme i sommermånederne. 

Acai Anti-ageing serum under din solcreme er en kombination vi ikke vil undvære i sommermånederne

Psst.. Mist Delight er en god fugtbinder og er fyldt med antioxidanter – den er derfor god at bruge under Acai Anti-ageing Serum

 

Sun Face Cream SPF 30

50 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Smooth Operator Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..

Andreas sommerrutine

Husk at rense og mærke efter ”Min rutine er altid lidt vaskelig at fortælle om, fordi den...
Share on: