Et nyt år fuld af lys og glæde

Hos Rudolph Care byder vi årets første måned velkommen med ny energi og fejrer de små, gode glæder, som beriger vintersind og krop og gør januar både lys og levende.

Vinterlandskab i Vejby

Vi håber, du har haft en magisk jul og en helt fantastisk nytårsfest. Hos Rudolph Care kan vi næsten ikke vente med at komme i gang med det nye år, der vil byde på spændende, skønne og (selvfølgelig) naturlige Rudolph Care-nyheder samt en helt særlig fødselsdagsfejring, som vi sådan glæder os til at dele med jer. I årets første måned værdsætter vi de små, gode ting, der gør januar både lys og levende – og som er med til at skabe både velvære og energi til det nye år.

En kop kaffe i en yndlingskop og en lækker, økologisk håndcreme

Begynd din dag med selvomsorg

Årets første måneder kan måske virke en anelse lange, men vinterdagene giver os samtidigt anledning til at fylde dagene med hyggelige stunder og varm selvomsorg, der bringer energi og godt humør med sig. Dagene bliver langsomt lysere, men hjælp lyset lidt på vej på grå vinterdage og begynd din morgen med at tænde et (Svanemærket) stearinlys. Find din yndlingskop frem og skab tid til at nyde din morgenmad i ro med en god kop the eller kaffe. Morgenkaffen bliver bare bedre af en smuk yndlingskop!

Et koldt gys for ny energi

Som I måske allerede ved, så er vinterbadning noget, Andrea Elisabeth Rudolph virkelig elsker, og vinterbadningen bringer et sus af lykke gennem hele kroppen og skaber ny energi. Er du endnu ikke helt bekendt med vinterbadning, kan du efterligne det kolde gys under din egen bruser og afslutte dit bad med en tur under koldt vand. Vi skulle hilse at sige, at det kolde gys, også hjemme, sætter gang i kroppen og giver en dejlig, frisk fornemmelse – så du går ud af badet med fornyet energi til din dag.

Psst... læs Andreas guide til vinterbadning her 

Lyden af fuglekvidder

Har du en altan eller en have, så findes der ikke noget bedre end at få besøg af små fugle, der med fuglekvidder leder tankerne hen på lyse forårsmorgener. Køb – eller lav selv din egen bold fuld af fuglemad, så de kære fugle vil besøge din altan- eller have og kvidre lidt for dig.

Læsero

Skab tid til at læse; det bringer energiniveauet ned og giver dig ro. Det er ikke betydeligt, hvad du læser, om du læser en god bog, et magasin eller måske din avis, eller hvor længe du læser, men giv dig selv den rolige fordybelse og hygge, der følger med. Mens du læser, kan du samtidigt forkæle dig selv med en ansigtsmaske (som f.eks. Facial Scrub Mask eller Body Balm, der begge virker som fugtgivende ansigtsmasker, når de får lov at sidde i over 10 min.) og en lækker the, der understreger følelsen af selvomsorg.

Andrea skal blandt andet til vesterhavet med familien til sommer

Gå en tur

I Rudolph Care-familien har vi mange bløde, firbenede venner. og noget af det, der virker særligt berigende for os er gåturene, som følger med vores kære hundevenner. Det er den bedste anledning til at komme ud at gå i al slags vejr, og uanset om det regner elle sner, så giver turene en glad energi og kontakt med naturen. Har du ikke selv en hund, så kan du måske låne en? Eller selvfølgelig bare gå en tur selv. Og når du så er ude i naturen, så kan du jo samtidigt lige lave en aftale med dig selv om at samle lidt plast på din vej (måske 5 stk. plastikaffald på en gåtur?), det har en dejlig effekt på både krop og samvittighed.

Bobler i januar

Forlæng julens festlige stemning og skab plads til bobler og dans i årets første måned. Selvom nytårsfesten er ovre, kan det føles vidunderligt at fortsætte fejringen med sine kære. Måske skal I holde ’nytårskur’ i januar med gode venner, middag og dans – eller bare nyde, at åbne en flaske bobler på en helt almindelig aften? Hos Rudolph Care gør vi en dyd ud af, at januar ikke behøver at være kedelig og grå, men gerne må være lys og fuld af boblende energi!

 

Vi håber, du vil tage vores små januar-tips med dig og ønsker dig et smukt og strålende nytår

Rudolph Care-familien 

Tid til selvomsorg
Share on: