Et plejende tip til vintersolen

29.01.2019

Fordampningen fra huden stiger, jo lavere temperaturen bevæger sig ned, og det betyder, at livet på skipisten eller den lange gåtur i vintersolen kan være dehydrerende fornøjelser for din hud. Men der findes et lækkert og enkelt tip til at holde på hudens fugt og være solbeskyttet på samme tid. 

Plejende oliebaserede produkter under din solbeskyttelse

Olier. Så enkelt er tippet. Produkter, som ikke er tilsat vand og er baseret udelukkende på olier er guf for huden, fordi olie ikke fordamper. De produkter, som vil være rigtig gode at bruge under din solcreme til ansigtet, er derfor;

Facial Oil

Det oplagte valg er den nærende, naturlige og økologiske ansigtsolie, Acai Facial Oil, som vil tage sig godt af huden under eksempelvis Sun Face Cream. Påfør olien på ren hud og massér indtil olien er absorberet. 

Acai Body Balm

Acai Body Balm er ideel til kroppen, men kan også yde intens fugtpleje til ansigtet. Du skal ikke bruge særlig meget, for balmen er drøj. Smør derfor et ultratyndt lag på huden og massér eventuelt indtil balmen er absorberet. 

Mommy & Me

Som alternativ til Acai Body Balm kan du bruge Mommy & Me, som også vil give dig intens fugtpleje. Med Mommy & Me får du næsten det samme, som du gør fra Acai Body Balm, dog er mor-barn-balmen helt uden vores naturlige signatur-duft. Mommy & Me findes tilmed i en fin og praktisk rejsestørrelse, som har den perfekte kuffertstørrelse til skiferien. 

Sneklædte træer i Norge

Efter du har sørget for huden med et plejende lag olie, kan du trygt påføre din ansigtssolcreme. Sørg dog for, at olieproduktet er absorberet så meget som muligt. Vi anbefaler naturligvis, at du følger op med Sun Face Cream fra Rudolph Care, som både tager sig plejende og lækkert af din hud og sikrer den mod solens skadelige stråler. 

Endnu et fugtgivende tip:

For et ekstra fugtboost kan du forstøve Mist Delight over huden, inden du bruger ansigtsolien, balmen eller Mommy & Me. Du kan også starte ud med at bruge et serum efter din renserutine. Det vil binde fugten i huden i de dybere hudlag - her er Acai Anti-ageing Serum en lækker og luksuriøs hjælper. 

Shop de lækre, oliebaserede produkter
Share on: