Et smugkig bag kameraet – Rudolph Care fylder snart 10 år

Rudolph Care fylder 10 år lige om lidt, og i fredags fejrede og forevigede vi netop det med et brag af en Rudolph fest. Vi dansede og festede imens den dygtige fotograf, Asger Mortensen, var hurtig med kameraet, og vi giver dig i dag en smagsprøve på, hvad især februar 2019 kommer til at byde på af fest og fødselsdagsfejring. 

Behind the scenes - Andrea Elisabeth Rudolph

Rudolph Care vokser sig større og større og er i øjeblikket nået en kaliber af 17 seje kvinder. Vi er et stort team, og ikke nok med at vi krammer hinanden godmorgen hver eneste dag, så kan vi altså også finde ud af at svinge træbenet sammen. Vi er en lille familie, og vi er stolte af det team, vi sammen gør til noget stærkt og magisk.

Til februar fylder Rudolph Care 10 år, og i fredags skulle den glæde og fest foreviges. Og det blev den med manér. Vi blev alle 17 kvinder, med Andrea i front, stillet foran fire dygtige makeupartister, to stylister og Asger Mortensens skarpe kameralinse. Det endte i en masse snapshots, som vi glæder os til at dele med jer. For nu, har vi  samlet et lille behind-the-scenes udsnit, som kan give en smagsprøve på vores store fødselsdagsunivers. 

Behind the scenes - fotoskydning til Rudolph Care 10 års jubilæum

Shop Bloggen
Share on: