Få det sidste ud af din solbeskyttelse

Efteråret er her,og det er tid til at få brugt resterne af din Rudolph Care solbeskyttelse. Solcreme, der er åbnet, kan nemlig ikke gemmes til næste år, men det er der heldigvis råd for. Vi deler et par råd og lidt viden om, hvordan man får brugt sommerens rester. 

Solcreme og produkter fra Rudolph Care på badeværelseshylde

Din solbeskyttelse, hvad enten det er creme, olie eller lotion, kan ikke gemmes til næste års ferie. Alle Rudolph Care produkter er så nænsomt konserveret, at vi som tommelfingerregel siger, at når emballagen er brudt, kan produktet holde sig 6 måneder frem. Derfor kan produktet altså ikke gemmes til året efter.

I Rudolph Care går vi ind for så lidt spild som overhovedet muligt, ogvi deler derfor et par gode tips til at få brugt den sidste Rudolph Care solcreme.

Vi har alle forskellige præferencer og rutiner og Rudolph Care har solbeskyttelse til hver en smag

Brug Rudolph Cares Aftersun Shimmer Sorbet til dine hårspidser og giv dem et gyldent og velplejet look

Økologisk solcreme til ansigtet året rundt

Hvis du har ansigtssolcremen Sun Face Cream til overs fra ferien og den lange sommer, skal du vide, at du med fordel kan bruge den året rundt. Solens UVA-og UVB-stråler er ikke kun skadelige om sommeren,og det er derfor en god idé også at bruge solfaktor i ansigtet, når solen er fremme i efterårs- og vintermånederne. Sun Face Cream er rig på bl.a. koncentreret æbleekstrakt, der effektivt fornyer celleproduktionen, så huden bevarer sin spændstighedog agurkekstrakt, som opstrammer og tilfører fugt.

Luksuspleje til hårspidserne

De luksuriøse rester af din Sun Body Oil og Aftersun Shimmer Sorbet er faktisk også økologisk pleje til dine hårspidser. Massér spidserne med en smule af produktet i fugtigt hår. Pas på med mængden, så håret ikke bliver fedtet – brug blot en lille smule og lad spidserne nyde de naturlige og plejende ingredienser. 

Økologisk solcreme fra Rudolph Care

Sun Body Lotion Shimmer Edition SPF 15 + 30 fra Rudolph Care

Nærende body lotion

Sun Body Lotion Shimmer Edition og Sun Body Lotion indeholder blandt andet havtorn, som har dokumenteret anti-ageing effekt og plejende kamille, og fungerer derfor også som plejende og nærende body lotion. Tag duften af sommer med dig ind i efteråret og få brugt de sidste,nærende dråber solcreme. Din Aftersun Shimmer Sorbet er også en lækker body lotion med et gyldent glimmer-touch året rundt. 

Husk, at solcreme kan give pletter. Vi råder dig derfor til at lade den tørre grundigtog til at vaske hænderne efter indsmøring. Læs lidt mere om solcreme og hvordan det kan give pletter her

Shop Bloggen
Share on: