Facial Cream eller Facial Moisturizer?

Din hud er som udgangspunkt den samme, men alt efter hvordan du lever dit liv og hvor i livet, du befinder dig, kan den have behov for forskellig pleje.

Er din hud tør, blussende eller ude af balance, så er ACAI ANTI-AGING FACIAL CREAM dit oplagte valg. Facial Cream har en fløjlsbød konsistens, og er fyldt med beroligende ingredienser, der bringer din hud i balance og beskytter den mod vind, vejr, hverdagstravlhed og andre stress-faktorer, der ellers sætter sig spor i ansigtet.

En perfekt allround creme, du kan bruge både morgen og aften – sommer og vinter.

Har din hud mistet sin spændstighed, glød eller er den bare trist at se på, så er ACAI ANTI-AGEING FACIAL MOISTURIZER lavet til dig.

Facial Moisturizer er knap så rig i konsistensen, men spækket med anti-ageing ingredienser, der holder din hud spændstig og glat. Den kan anvendes morgen og aften – med eller uden serum og olie under – og er perfekt i perioder, hvor du lever dit liv med lidt for meget fart på.

Husk på, at du altid kan få råd og vejledning hos Rudolph Cares forhandlere - find dem, der er tættest på dig, lige her.

Shop Bloggen

Acai Anti-stress Facial Cream

06 Acai Anti Stress Facial Cream

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer

Acai Anti-ageing Moisturizer

Ansigtspleje

Se alle ansigtsprodukter

Certificeringer

For dig, dit miljø og din fremtid
Share on: