Fastelavn, er mit navn

Inden længe vil små prinsesser, ninja turtles og supermænd i alle afskygninger banke på og rasle ved dørene. I dag er Fastelavn børnenes fest, men det har det ikke altid været. For omkring 100 år siden var det de voksne som klædte sig ud og alle de unge mænd sadlede op og red på heste for at slå ”rigtige” katte af tønden.

I dag kender vi fastelavn for at være en hyggelig dag for børn hvor udklædning, fastelavnsboller og slik i stride strømme er dagens formål.

Men dagen når jo sin ende og så er det godt at være forberedt, når prinsessen skal fjerne den lyserøde øjenskygge og de røde læber eller sommerfuglen skal have fjernet sine vinger.

Acai Cleansing Milk fjerner blidt alt slags makeup, både klovnens fastelavns makeup og den almindelige hverdagssnavs, helt uden at svie på huden eller i øjnene og så er den selvfølgelig fri for parfume.

Sådan gør du:

Uden vand: Fordel 2-4 pump på en vatrondel og stryg forsigtigt ansigtet uden at gnubbe, indtil snavs og makeup er væk. Gentag efter behov.

Med vand: Massér en lille mængde på fugtig hud og rens af med en fugtig klud eller vatrondel. 

Og når fastelavnen er forbi er der god grund til at anvende Acai Cleansing Milk i din egen renserutine. Den rene og milde lotion er ideel til sart hud og vil forvandle den daglige renserutine til ren selvforkælelse. Ved hjælp af vegetabilsk udtræk fra kokosolie, renses huden blidt og effektivt samtidig med, at den bliver forkælet med beroligende aloe vera og rød solhat, fugtgivende mandelolie - og naturligvis Rudolph Cares økologiske acaiolie.

Vi ønsker dig og din familie en dejlig fastelavnsfest.  

Acai Cleansing Milk

Acai Cleansing Milk
 

Acai Cleansing Milk Travelsize

25 ml
85,00 kr.
Please wait..
 

Acai Cleansing Milk

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
Share on: