Fem grunde til at forelske sig i ansigtsolie

Der er et hav af gode grunde til at kaste sin kærlighed over Acai Anti-ageing Facial Oil. Vores skønne, norske ekspert, Camilla, kaster lys over fem af dem.

En af vores store stoltheder i Rudolph Care er facial oil, som er ren, prisvindende, økologisk luksus

”Måtte jeg ta med kun ett produkt på en øde øy, måtte det bli vår deilige acai olje”.

Denne sætning nikker vi på redaktionen ivrigt genkendende til. Acai Anti-ageing Facial Oil er nemlig en af vores mange, store stoltheder i Rudolph Care. Olien er den rene vare og er prisvindende, økologisk luksus i særklasse. 

Camillas fem grunde til acaiolie-forelskelse kommer her: 

Læs om fem gode grunde til at forelske sig i ansigtsolie og acaibærets styrke

1. ”Olien både fugter, holder på fugt og er perfekt til alle, som ønsker smidig og blød hud uden rynker. Acaiolien sørger ekstra godt for din hud med sit beskyttende lag hele året rundt.” 

2. ”Acaiolie indeholder essentielle fedtsyrer, mineraler og vitaminer som dæmper inflammation og styrker hudens forsvar. Med sit superhøje antioxidantniveau er acaiolie perfekt til at forebygge og reparere tidlig aldring af huden.”

3. ”Acaiolie giver glød fra første påføring. Acaibærets naturlige farve og unikke egenskaber vil efterlade huden sund og strålende - som om din hud har været på en lille ferie.” 

Vores norske ekspert Camilla lister fem grunde til at forelske sig i facial oil

4. ”Når du mærker at huden trænger til noget ekstra, så tag en enkelt dråbe olie og massér din hud i et par minutter – fortsæt med at gøre netop dét en eller to gange om dagen. Efter en uge vil din hud opleve øget blodcirkulation fra massagen, imens olien har fået lov til at gøre underværker for din hud.” 

5. ”Alle mænd, som barberer sig, burde prøve acaiolien lige efter barberingen imens huden endnu er fugtig. Bare en lille dråbe vil efterlade huden sund og frisk.” 

”Olier kan bruges på mange måder – prøv dig frem og find din favoritmetode. Lyt til din hud!”

 

Læs mere om det højtelskede acaibær her 

Få vores prisvindende økologiske facial oil med i gave når du køber for mere end DKK 500 i hele Juli 2018 - læs mere om fem gode grunde til at forelske sig i pilen
Shop Bloggen
Share on: