Fem grunde til at forelske sig i ansigtsolie

09.10.2019

Der er et hav af gode grunde til at kaste sin kærlighed over Acai Facial Oil. Vores skønne, norske ekspert, Camilla, kaster lys over fem af dem.Friskplukkede acai bær

”Måtte jeg ta med kun ett produkt på en øde øy, måtte det bli vår deilige acai olje”. Denne sætning nikker resten af Rudolph Care teamet ivrigt genkendende til. Acai Facial Oil er nemlig en af vores mange stoltheder. Olien er den rene vare og er prisvindende, økologisk luksus i særklasse. 

Camillas fem grunde til acaiolie-forelskelse kommer her: 

1. ”Olien både fugter, holder på fugt og er perfekt til alle, som ønsker smidig og blød hud uden tørhedsrynker. Acaiolien sørger ekstra godt for din hud med sit beskyttende lag hele året rundt.” 

2. ”Acaiolie indeholder essentielle fedtsyrer, mineraler og vitaminer som styrker hudens forsvar. Med sit superhøje antioxidantniveau er acaiolie perfekt til at omfavne alderstegn, så din hud kan stråle uanset din alder.”

3. ”Acaiolie giver glød fra første påføring. Acaibærets naturlige farve og unikke egenskaber vil efterlade huden sund og strålende - som om din hud har været på en lille ferie.” 

4. ”Når du mærker, at huden trænger til noget ekstra, så tag en enkelt dråbe olie og massér din hud i et par minutter – fortsæt med at gøre netop dét en eller to gange om dagen. Efter en uge vil din hud opleve øget blodcirkulation fra massagen, mens olien har fået lov til at gøre underværker for din hud.” 

5. ”Alle mænd, der barberer sig, burde prøve acaiolien lige efter barberingen, mens huden endnu er fugtig. Bare en lille dråbe vil efterlade huden sund og frisk.”

”Olier kan bruges på mange måder – prøv dig frem og find din favoritmetode. Lyt til din hud!”

Læs mere om det højtelskede acaibær her 

 

Rudolph Care har dedikeret efteråret 2019 til at sætte ekstra kærligt fokus på Brasilien og vores samarbejde med de mange lokale i Amazonas. Det er nemlig i efteråret, at høsten af de mange bær begynder. Vi har derfor skabt en helt særlig version af den populære ansigtsolie; den hedder Acai Facial Oil Limited Edition (30 ml) og indeholder dobbelt så meget som den normale ansigtsolie - hvilket betyder at din følelse af hverdagsluksus nu holder dobbelt så længe. 

Samtlige indtægter fra salget af de første 300 olier går ubeskåret til at støtte bæredygtige initiativer, skabt af lokalbefolkningen i Amazonas. Du hjælper, blandt andet, med at starte en planteskole i samarbejde med den lokale skole, hvor børnene vil blive undervist i lokale dyrkningsmetoder, kompostering, affaldshåndtering og bæredygtighed.

Shop ansigtsolien her

 

Share on: