Fin æske til fine sager

Spring Lovers er den nyeste æske på stammen, og den rummer fire favoritter, der tilsammen udgør vores bud på en naturlig forårs-foundation; glødende, fugtet og velbeskyttet hud.

Spring Lovers indeholder:

Facial Scrub Mask, 100 ml – eksfolierende og fugtgivende maske, der gør din hud blød og fyldt med glød.

Anti-ageing Serum, 30 ml – en opstrammende, udglattende og hudforfinende skønhedsbombe, du kan bruge under din dagcreme og solcreme.

Sun Face Cream SPF 30, 50 ml – en rig og plejende dagcreme, der beskytter huden mod UVA- og UVB-stråler.

Sun Stick, 5 ml – høj solbeskyttelse i koncentreret form, der er perfekt til ekstra udsatte steder, og som blødgørende læbepomade.

Spring Lovers giver din hud de bedste forudsætninger for at springe smukt ud i foråret.

Hjælp huden af med vinterens triste ham med Facial Scrub Mask, der fjerner de døde, grå hudceller og samtidig tanker huden op med blødgørende fugt. Den glødgivende og udglattende Anti-age Serum giver dig liv i kinderne og virker styrkende på huden, og er derfor også den perfekte undertrøje til din Sun Face Cream. Skinner forårssolen smukt og skarpt, så beskyt de mest udsatte steder med Sun Stick, indtil din hud har oparbejdet lidt mere forsvarskraft mod de skadelige UV-stråler.

Gem og genbrug æsken til dine skatte

Når Rudolph Care laver æsker med udvalgte produkter, gør vi os umage med ikke bare at vælge det bedste indhold, men også med at lave æskerne så fine som muligt. Tanken er, at de skal være så fine, at du bare er nødt til at gemme dem og bruge dem til noget. Måske til kærestebreve eller vigtige bonner, til klistermærker, hårspænder eller særlig fint gavebånd. Body Balm Limited Edition får du i den fineste lyserøde æske, der er som skabt til strikkepinde, de gode tuscher eller måske makeuppenslerne. Mulighederne er uendelige - og æskerne er bare for fine til at smide ud (hvis vi altså selv skal sige det). 

Shop Bloggen
Share on: