Flot hår og god samvittighed på en gang

rudolph care grundlægger andrea elisabeth rudolph med lækker hår

Den gode hårvask hænger sammen med følelsen af velvære. Shampooen der er let at fordele, skummer på den helt rigtige fyldige måde, er hurtig at skylle ud og giver dig de lækreste fyldige lokker, kan tilføre lidt luksus til din hverdag.

Men hvad nu, når man gerne samtidig vil passe på miljøet? Kan man overhovedet det? Svaret er ja! for Rudolph Hair Herbal Mint Shampoo og Blossom Shampoo er begge bærere af Svanemærket og Ecocert Cosmos Organic. De er derfor fyldt med naturlige og økologiske ingredienser. Som vel at mærke virker!

rudolph hair organic haircare fra rudolph care

Sikre sulfater – findes de?

Begge vores shampooer indeholder sulfat. Sulfater er aktive sæbestoffer, som effektivt renser og vasker dit hår. Sulfater er altså molekyler, som kan opløse fedt i vand. Problemet med sulfater er, at de kan virke udtørrende og kan irritere huden. Ofte er de også 100 procent syntetiske, og kan ende med at gøre mere skade end gavn.

Derfor finder du kun det milde sulfat Sodium Coco-Sulfate i Rudolph Hair. Det er udtrukket af palme- eller kokosolie og kan selvfølgelig oveni købet nedbrydes i naturen. For at passe ekstra godt på dig og din hovedbund, har vi prioriteret et højt indhold af naturligt fugtgivende og plejende ingredienser, som sikrer, at din hud ikke bliver irriteret af sæbestoffet.

Sulfatet i vores shampooer sikrer dig altså, at dit hår bliver helt rent, når du har vasket det, uden at irritere hverken hud eller hovedbund. Og så skal du vide, at begge shampooer indeholder 99% naturlige, plantebaserede ingredienser og 54% økologiske ingredienser.

miljøbevidst øko hårpleje fra rudolph care

3 tips til lækre lokker

Sluk for vandet

Du har sikkert hørt det før, men vi minder dig lige om det. Vi danskere bruger nemlig mange tusinde liter vand hvert år. Du kan spare på de dyrebare dråber, ved at slukke for bruseren, imens du skummer dit hår ind. Giv eventuelt dig selv en kort afstressende hovedbundsmassage med shampooen og skyld gerne shampooen ud med koldt vand. Det er både godt for miljøet og dit hår. Det kolde vand forsegler nemlig hårstråene og gør dit hår mere glansfuldt.

 

Spar på produktet

Vi har sørget for, at vores produkter både er økologiske og effektive. Du behøver derfor ikke at bruge mere end 1-2 pump af din shampoo, alt afhængig af hvor langt dit hår er. Shampooen giver alligevel den lækre, bløde, hvide skum, som vi elsker. Når du bruger en mindre mængde, er shampooen hurtigere at skylde ud, og dit produkt varer længere.

 

Brug din balsam på flere måder

Hvis dit hår er lidt ekstra træt og tungt, kan du bruge Forever Soft Conditioner som en hårkur.  Massér balsammen ind i hele håret, men fokuser på spidserne, der ofte er de mest afslørende i forhold til dit hårs tilstand. Lad din balsam hårkur virke i en halv time, gerne med et håndklæde omkring så balsammen rigtig kan få tid til at genopbygge hårstråene. Skyl håret grundigt (i koldt vand) og glæd dig til velnærede og smukke lokker.

 

 

 

 

Hårpleje

Se alle hårprodukter

Andreas hårtips

”Knaser spidserne eller virker dit hår lidt mat, så trænger det måske til en ekstra nærende...
 

Herbal Mint Shampoo Travelsize

50 ml
75,00 kr.
Please wait..
 

Blossom Shampoo Travelsize

50 ml
75,00 kr.
Please wait..
 

Forever Soft Conditioner Travelsize

50 ml
85,00 kr.
Please wait..
 

Mommy & Me Travelsize

45 ml
245,00 kr.
Please wait..
Share on: