Fødselsdags-countdown: Om lidt begynder alt det sjove

23.01.2019

Februar måned 2019 markerer Rudolph Cares tiende år, og det skal fejres med et brag af en fest, et særligt jubilæumsprodukt, en masse events og en stor hyldest til vores rosa univers i hele 2019. Læs med, når Andrea Elisabeth Rudolph byder jubilæumsåret velkommen og giver en smagsprøve på, hvad året kommer til at byde på, når det hele går løs d. 1. februar.

Andrea Elisabeth Rudolph fejrer 10 års jubilæum med Rudolph Care i hele 2019

”Det, der begyndte som min personlige drøm for ti år siden, viste sig at være en drøm, jeg ikke var alene om. Heldigvis. Fra d. 1. februar og hele 2019 kan Rudolph Care nemlig fejre sit første, runde jubilæum og for første gang i Rudolph Cares historie føler jeg, at jeg har nået en vigtig milepæl: Sammen med en række dedikerede mennesker har jeg skabt et brand, der består – et brand, hvor luksus og bæredygtighed, effektivitet og miljøvenlighed forenes – uden kompromisser.”

”Jeg glæder mig helt vidunderligt meget til at fejre. Vi skal fejre starten, processen, vores nuværende holdepunkt og den fremtid, der venter os. Vi skal fejre de små sejre, alle de bakketoppe, vi har rundet, og ikke mindst skal vi fejre vores enestående forhandlere – som vi faktisk allerede starter på i dag med tre store forhandler-events rundt omkring i landet. Rudolph Cares forhandlere har haft en enorm betydning for, hvor vi er i dag. Både dem, som har været med fra allerførste færd, og dem som er kommet til. De sælger hver dag vores produkter og gør et kæmpe stykke arbejde. Derfor begynder vi også vores fødselsdagsfejring med dem, og jeg glæder mig virkelig.”

”I løbet af året glæder jeg mig til at give alle vores kunder, nye som gamle, en kæmpe tak for at gøre os selskab på rejsen. I anledning af jubilæet skal vi naturligvis også fejre de otte produkter, der dannede grundlag for vores første lancering i 2009 og som stadig er med os i dag. Vi kommer blandt andet til at hylde min elskede Acai Anti-ageing Facial Oil med en helt særlig jubilæumsversion.”

”Jeg glæder mig!”

Andrea 

Shop de otte 10-års-fødselarer
Share on: