Forårets bedste makkerpar

18.03.2019

Serum fra Rudolph Care sammen med ansigtssolcreme

Hver for sig er Sun Face Cream og Smooth Operator essentielle forårsprodukter – ansigtssolcreme til forårssolen og serum til at booste huden med nærring. Derfor er kombinationen af de to et sublimt makkerpar, hvor hvert produkt yder noget særligt. 

Hver årstid har sin charme, men lige nu er en særlig tid. Blad- og blomsterknopper titter frem på træerne, vokser sig større og større, alt imens solen kigger oftere frem. Og med netop solen bør du være opmærksom – for selvom sæsonen for solcreme endnu ikke helt er skudt i gang, skal man omgå solen med respekt. Vi anbefaler, at man bruger sin sunde fornuft og overvejer solens intensitet i sin hudplejerutine - en gåtur i søndagssolen eller et par timer på en café i de varme strejf må ikke gå ubeskyttet hen. Overskyet vejr betyder nødvendigvis heller ikke, at du ikke behøver solcreme – UVA- og UVB-strålerne sniger sig nemlig gennem skydækket. Vi er af den filosofi, at solcreme aldrig skal være en byrde, og at man ikke behøver at gå på kompromis med lækkerhed, hvis man vil være velbeskyttet. Derfor er Sun Face Cream en del af Rudolph Cares solserie og er så rig på nærende pleje, at den kan erstatte din dagcreme med sine naturlige ingredienser fra blandt andet hvedekimolie, agurkekstrakt og kamille. 

Pssst… SPF 15 er som tommelfingerregel tilstrækkeligt i Danmark – men jo længere du bevæger dig mod den sydlige halvkugle, jo mere skal du overveje at stige i SPF. Du kan med fordel tjekke UV-indekset, inden du rejser. 

Men hvornår skal jeg så bruge Smooth Operator Serum? .. tænker du måske – og den skal du bruge under det beskyttende lag ansigtssolcreme. Brug serum som det første efter du har renset din hud, masser det nænsomt ind i ansigtet og afslut med Sun Face Cream. Smooth Operator virker som en slags ’undertrøje’ på huden. Næring, fugt og intens pleje forsynes af det høje indhold af mandel- og abrikoskerneolie, imens den naturligt udglattende ingrediens, acacia senegal gum, øjeblikkeligt ensarter huden. Udover det har serummet også evnen til at binde fugten i dybt i huden, så du nemmere undgår udtørring. 

Shop makkerparret her
Share on: