Brug din gaveæske som smuk opbevaring

Uanset tidspunktet gør vi os altid umage, når vi designer gaveæsker - og det gør vi af flere grunde..

Hvad er bedre end en smuk gave?

Først og fremmest er der lagt ekstra designkærlighed i vores æsker, fordi vi værdsætter det smukke og æstetiske ved at modtage en gave. Derfor lægger der tanker bag hver enkelt detalje – og det er vi stolte af.

Julegave indpakning som fin og elegant opbevaring

Et smukt design forlænger æskens liv

En anden og meget vigtig grund til gaveæskernes udseende og design er, at de skal kunne leve videre i hjemmet, efter æsken er blevet tømt for produkter. Brug de farverige æsker som fin og elegant opbevaring af smykker, elastikker, slips, manchetknapper, makeup, eller sågar dine hudplejeprodukter. Du kan også bruge gaveæskerne som indpakning til en ny gave – læg blot gaven i, måske med et smukt stykke silkepapir, og bind en fin sløjfe om. Og voila – en smuk, abstrakt og ikke mindst bæredygtig form for indpakning. 

Rudolph Care julegaveæske som fin opbevaring

Når man bruger æsken igen, i stedet for at smide den ud, giver man den nyt liv i stedet for at forvandle den til affald. Den tanke elsker vi hos Rudolph Care, og vi har den med os i så meget, vi kan, i vores dagligdag på kontoret. Årets æsker er designet af Andreas søster, tekstildesigneren Cecilie Elisabeth Rudolph, og netop tanken om æskernes efterliv har også været vigtig i hendes designproces. Hvis du klikker her, kan du læse meget mere om Andrea og Cecilies rejse mod dette års gaveæsker, hvor blandt andet Cecilie forklarer hendes designproces, og de begge reflekterer over at samarbejde professionelt som søstre. 

Psst… et lille ekstra tip: hvis du ikke har smidt alt den smukke gavepapir fra i forgårs ud endnu, kan du jo gemme det til de næste gaver, du skal pakke ind. Meget af gavepapiret kan nemlig sagtens genbruges og glattes ud, hvis det er blevet lidt krøllet.. og hvis du allerede har smidt det ud (i papircontaineren selvfølgelig), kan du jo have dette tip in mente til næste gang, du pakker en gave op.

Køb de fine gaveæsker
Share on: