Gaveguide til kvinderne i dit liv

Mangler du stadig den helt rigtige julegave til kvinderne i dit liv? Så må du ikke fortvivle endnu – der er nemlig stadig masser af tid, og vi giver dig i dag endnu en hjælpende hånd. Læs med, når vi peger på tre perfekte gaver til datteren, mor og mormor.

Gaveguide til kvinder - Rudolph Care

Til datteren

Cleansing Foam
Vi ved, at teenagedatteren og den unge kvinde i 20’erne ofte har glæde af at invitere Cleansing Foam ind på badeværelseshylden. Den blide skumrens er især god, hvis man har tendens til uren hud, da den renser i dybden og effektiv fjerner fedt, skidt og snavs. 

Moisture Delight
En let og lækker, men effektiv og fyldestgørende ansigtscreme, som er særligt velegnet til den unge hud. Moisture Delight bringer luftlet luksus til ansigtet med en fin konsistens og sine gode,fugtgivende ingredienser. 

Blossom Shampoo
Håret skal følge med resten af kroppen, og til det er Blossom Shampoo en sikker vinder. Med sin lette duft af morgenfrue og hybenrose forkæler den både sanser, hår og hovedbund, imens plejende ingredienser nærer og giver et glansfyldt look. 

Gaverne til datteren

Til mor

Facial Scrub Mask
Se din mors behov for forkælelse og giv hende ro og plads til at bruge tid på sig selv. Facial Scrub Mask er en fugtgivende ansigtsmaske, som både fjerner døde hudceller og renser i dybden. Den er en sikker vinder hos mange kvinder, som værdsætter at gøre noget ekstra for sig selv.  

Acai Anti-ageing Facial Oil
Der er mere forkælelse af give af. Acai Anti-ageing Facial Oil er nemlig 15 ml ren selvforkælelse, som din mor kan bruge ren eller blande med en ansigtscreme. Ansigtsolien er en unik vitaminbombe fyldt med antioxidanter, essentielle fedtsyrer og mineraler, som vil få huden til at stråle.

Pssst… fortæl hende, at olien er god at massere ansigtet med – massagen vil nemlig sætte gang i blodomløbet og give huden en smuk glød. 

Signature Notes
Er din mor til delikat duft, er vores parfumeserie Signature Notes det oplagte gavevalg. Giv hende en sanseoplevelse med den luksuriøse parfumeolie, Huile de Parfum, eller den eksklusive parfumespray, Eau de Parfum. Eller begge to. De to parfumer supplerer hinanden til perfektion, og fås samlet i en Limited Edition gaveæske

Gaverne til mor

Til mormor

Acai Anti-ageing Serum
Skønhedsbomben over dem alle, som udglatter, formindsker porer og ensarter huden. Det lette serum bruges under ansigtscremen som en fugtgivende undertrøje, hvilket gør den helt ideel nu i de kolde vintermåneder. Acai Anti-ageing Serum er en gave, man sjældent går galt i byen med.

Eye Cream
Øjenomgivelserne har også brug for pleje. Og til det er Eye Cream det, man har brug for. Konsistensen er fin og tilpasset den delikate hud, man har om øjnene, og så modvirker den naturligvis også fine linjer og ældningstegn.

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer 
Ansigtscremen, som er ideel til mormor, er oftest Acai Anti-ageing Facial Moisturizer. Den rige ansigtscreme genopbygger hudens elasticitet, nærer den og sørger som altid for følelsen af luksus og velvære. 

Pssst… disse tre produkter indeholder alle den naturlige anti-age ingrediens, Acacia Senegal Gum, og de er derfor tilsammen et stærkt anti-age boost til din mormors modne hud. 

Gaverne til mormor

De universelle gaver

Body Lotion
All-over-fugt i særklasse – kan bruges af alle, som ønsker sig en fugtgivende, lækker, plejende og nærende body lotion

A Hint of Summer
Mangler huden glød, eller har vinterblegheden for alvor indfundet sig, så er A Hint of Summer en gave, som højst sandsynligt vil falde i god jord. Den økologiske selvbruner opbygger gradvist en naturlig farve på huden og kan bruges på hele kroppen, samt i ansigtet. 

Acai Lip Balm 
Mange kvinder har en svaghed for læbepleje, og hvis du vil imødekomme det, er Acai Lip Balm en lækker lille gave, som kan glæde alle de kvinder, du holder af. 

De universelle gaver
Share on: