Gaven til konfirmanden

27.03.2019

En ny sæson står for døren – nemlig sæsonen for konfirmationer. Læs med, når vi giver vores bud på den helt rigtige konfirmationsgave. Konfirmationsgave til piger - Rudolph Care

Dem fra Rudolph Care
 

Hvis man har ung hud, kan den typisk være udfordret af begyndende hormonelle tegn med urenheder og fedtede partier. Renseprodukterne Acai Cleansing Milk og Acai Cleansing Foam er derfor oplagte til konfirmanden – om du vælger at forære den milde rensemælk eller den skånsomme foam, vil de begge gå rigtig godt i spænd med vores fugtgivende Mist Delight og den lette ansigtscreme, Moisture Delight. Som et ekstra, lækkert produkt er A Hint of Summer en vinder – bogstaveligt talt. Vores økologisk certificerede selvbruner har vundet mange priser, blandt andet ’Bedste Instant Body Fix’ hos Costumes Skønhedsfavoritter i 2017. A Hint of Summer er særligt populær, fordi den giver naturlig sommerglød og kan give huden en skøn udstråling helt uden makeup.  

Diva Swan Denim Jacket fra danske Pieszak
 

Hos Rudolph Care har vi længe været ret forelskede i den svanemærkede denimjakke fra Pieszak – den er fremstillet af økologisk bomuld og genanvendt polyester og bomuld. Den er tidsløs i sit design og en perfekt gave til hende der ønsker sig et stykke tøj, der aldrig rigtig går af mode.

Et unikt smykke
 

Smykker får ofte ekstra værdi og betydning, hvis de foræres ved højtideligheder som konfirmationen. Du kan eventuelt gå på jagt efter et unikt vintagesmykke – det er både bæredygtigt og skaber værdi på en særlig måde. På redaktionen er vi også ret så vilde med Kira Helmers smykkekreationer. Du kan tjekke Kiras instagramprofil ud her.

Mads Nørgaard, når det er bedst
 

Hos Mads Nørgaard har man i mange år været med på den bæredygtige bølge, hvor flere og flere styles bliver fremstillet i økologisk bomuld. Mads Nørgaard har lidt til alle aldre og stile, og derfor finder man ungt og nytænkte designs i deres kollektioner. Du kan udforske Mads Nørgaards bæredygtige tøj her.

Fine lokker med Mason Pearson
 

Skal lokkerne plejes og forkæles går man sjældent galt i byen med en af de eksklusive hårbørster fra Mason Pearson. Hårbørsten, som fås i mange fine farver og pynter på badeværelset og teenageværelset, kan blandt andet købes hos Holly Golightly og Magasin.

En unik lampe til teenageværelset
 

Andreas søster, Cecilie Rudolph, er den kreative sjæl bag sin egen lampekollektion, hvor ikke to er ens. Selve lampefoden er kreeret af Andreas Rudolph, som er de ambitiøse damers far, hvor Cecilie har designet og skabt lampeskærmene. Vi nyder efterhånden godt af et bredt udvalg af særligt Lace-kollektionen på Rudolph Care kontoret, som også passer perfekt ind på teenageværelset med sine feminine nuancer. Du kan se og købe lamperne på Cecilies webshop her

Oplevelser
 

… som det sidste på gavelisten vil vi nævne oplevelsesgaverne. Det er en bred kategori, som kan skræddersyes perfekt til modtageren i større eller mindre skala – lige fra en ansigtsbehandling til en rejse. Kun fantasien sætter grænser, og så er oplevelsesgaverne oftest dem, man husker bedst, og dem, der er mest bæredygtige. 

Inspiration til konfirmationsgaven
Share on: