Glitrende glødgaranti med det naturlige mineral mica

23.08.2018

Kast glimmer efter hverdagen efter en lang sommer - vi fortæller derfor lidt om mica, som garanterer masser af liv til din sommerglød.

Golden Kiss Body Oil

Glimmer og glitter kræver ingen anledning - hverdagen i sig selv er faktisk nok. Mica er Rudolph Cares direkte kilde til øjeblikkelig udstråling, og den glitrende ingrediens findes derfor i flere af vores produkter. 

Hos Rudolph Care står det naturlige valg altid højt på listen, og derfor indeholder alle vores produkter rene og naturlige ingredienser. Vi bruger kun det bedste fra naturen, og derfor bruger vi mica, som er et naturligt og let nedbrydeligt mineral, som hverken skader os selv eller naturen. Derudover gør vi kun brug af mica fra leverandører, som udvinder mineralet bæredygtigt og tager kraftig og aktivt afstand til al form for børnearbejde.

Økologisk certificeret og svanemærket kropsolie med guldglimmer fra Rudolph Care

Blandt Rudolph Care-produkterne findes fire af slagsen, som er beriget med det gyldne, naturlige mineral – Golden Kiss Body Oil, Aftersun Shimmer Sorbet og vores to solcremer, Sun Body Lotion Shimmer Edition SPF 15 & 30

Sun Body Lotion Shimmer Edition SPF 15 + 30 og Aftersun Shimmer Sorbet er perfekte, hvis du vil passe på din hud og glød og efter solen – læs meget mere om den glitrende solbeskyttelse her.

Golden Kiss Body Oil er vores prisvindende Acai Body Oil tilført mica og er derfor en nærende kropsolie, som sørger for smidig og gennemfugtet hud. Golden Kiss Body Oil er også det lækreste glitter-boost ovenpå din bodylotion. For endnu mere glød og glitter er den også fantastisk at duppe på tindingerne, kindbenene og kravebenet.

Husk at beskytte din hud i sensommersolen - med shimmer-serien fra Rudolph Care kan du både beskytte dig og give din sommerglød masser af liv med et gyldent touch

Shop glød og mica
Share on: