Glow-guide #2: Når gløden kommer indefra

12.08.2019

Den varme glød, huden har det så lækkert i, kommer også indefra – prøv Smooth Operator Serum

Glød er meget mere end umiddelbar udstråling. Glød kommer nemlig i lige så høj grad indefra. Ansigtets dybere hudlag er faktisk din gløds fundament, og det er derfor en god idé at starte din hudplejerutine med at nære huden i dybden.

Det kan du med Smooth Operator Serum. For ikke nok med, at den lever op til sit navn med en ’smooth’ oplevelse på din nyvaskede hud, så har den evnen til at trænge dybere ned i huden end eksempelvis din dagcreme. Det skyldes den naturlige ingrediens Acacia Senegal Gum. Acacia Senegal Gum er en ingrediens, som er sammensat af planterødder og træbark, som tilsammen danner en særligt powerfuld ingrediens, som ensarter huden indefra og nærer den på samme tid. 

I Smooth Operator Serum finder du også økologisk abrikoskerneolie, som øger elasticiteten i huden, og ikke mindst acai – både i olie og ekstrakt-form - som tanker din hud op på næring og særligt antioxidanter. 

 

Brug Smooth Operator under din dagcreme – aldrig alene. Et særligt godt match i sensommersolen er at bruge Sun Face Cream ovenpå dit serum. 

Aktiv, udglattende serum med naturlig primer effekt fra Rudolph Care
Køb Smooth Operator her
Share on: