Glow-guide #4: Den helt bløde glød

26.08.2019

Makkerparret A Hint of Summer og Acai Body Scrub er alt det, din glød elsker. 

Måske har din hud erhvervet sig en dejlig, solvarm tone henover sommeren. Måske har den ikke. Nogle bliver lettere brune end andre, mens nogle slet ikke tåler solens stråler. Uanset din tilstand, har vi makkerparret, der både vedligeholder og (gen)opbygger en solbrun farve – helt uden sol; mød Acai Body Scrub + A Hint of Summer. 

Finkornet, lækker og effektiv body scrub fra Rudolph Care
Men skrubber jeg ikke farven af med Body Scrub?

Nej. Det er det korteste og tilmed rigtigste svar, vi kan give dig. Din solbrune farve sidder så langt nede i huden, at du ikke kan komme til at skrubbe den af. Det, du skrubber væk, er døde hudceller, som kan få huden til at se mørkere ud – nogle oplever det også som mat eller gråligt – og det er det, nogle forbinder med, at ’man skrubber farven af’. 

 
Hvorfor skal jeg så skrubbe?

Du skal skrubbe, fordi det ensarter din hud, sætter gang i blodcirkulationen, celleproduktionen, giver liv og afstresser. Og fordi det er lækkert! Når du skrubber, og grunden til at Acai Body Scrub og A Hint of Summer er det bedste makkerpar, giver du din hud en ideel, blød base for body lotion med selvbruner i. 

Selvbruner fra Rudolph Care
A Hint of Summer – hvordan?

Brug A Hint of Summer sammen med din body lotion eller dagcreme 2-3 dage i streg, og mærk, hvordan den opbygger/vedligeholder din glød. Alt afhængigt af din hudfarve, skal du prøve dig frem med, hvor mange pump du har behov for. Vi anbefaler 3-4 pump til ansigtet, hvis du allerede har en god farve, men start med 1-2, hvis du ikke er så brun. For kroppen gælder 5-6 pump, hvis du har solbrun farve allerede, og 4-5 pump, hvis ikke. A Hint of Summer er faktisk det produkt, Andrea Elisabeth Rudolph ikke vil undvære i denne måned - læs om det her.

 

Vær grundig, når du bruger selvbruneren. Giv dig god tid til at blande produktet i håndfladerne og  fordele det ensartet over det hele. Særligt på områder som ved hårgrænsen, knæ, albuer, øjenbryn, kraveben og ankler er steder, hvor man kan glemme at smøre produktet ordenligt ud. Husk også altid at vaske hænder, efter du har brugt A Hint of Summer.

Vi håber, du er kommet glødende, strålende og ikke mindst glad og tilfreds gennem din sensommer – og at du vil blive ved med at passe på din sommerglød langt ind i efteråret med dine Rudolph Care produkter. 

Køb A Hint of Summer & Body Scrub her
Share on: