Go Green #3: Sådan affaldssorterer du din Rudolph Care emballage korrekt

Det er nemt at affaldssortere din Rudolph Care emballage korrekt - vi guider dig til det på Rudolph Stories

Affaldssortering er en vigtig sag, fordi det er med til at udnytte og genanvende de ressourcer, som stadig gemmer sig i vores affald. Læs med, når vi guider til, hvordan du nemt kan affaldssortere din Rudolph Care emballage.

Alle Rudolph Care produkter er certificerede med det nordiske Svanemærket. Svanen stiller skrappe miljøkrav til alle relevante faser af produktets livscyklus – inklusiv emballage. Det er blandt andet et krav, at emballagen skal kunne skilles ad og affaldssorteres korrekt – så det kan vores naturligvis. 

Vores emballager består af pap, plastik og glas, og det er derfor i disse tre kategorier, vores emballage skal sorteres. Nogle produkter har emballage af rent plastik, imens andre er en kombination af plastik og glas – og disse skal du skille ad og sortere hver for sig. 

Husk at skille din emballage ad når den er tom - så kan du sortere materialerne korrekt hver for sig

Men hov, plastik?

Ja, nogle af vores emballager består udelukkende af plastik - og plastik er i sig selv ikke en dårlig ting, hvis man håndterer den korrekt. Men plastik kan eksempelvis blive et svært problem, hvis den lander i naturen og i verdenshavene. Nænsom og eftertænksom omgang med plastik og affald generelt er derfor noget vi indbyder og opmuntrer til.

Hver kommune sit system

Affaldssortering er er en svær ting at generalisere, fordi vi desværre ikke alle har ens sorteringsmuligheder. Måden at affaldssortere på varierer fra kommune til kommune - nogle sorterer kun hårdt plastik (og ikke det bløde), og hos andre skal man på genbrugsstationen for at komme korrekt af med sit affald. Hvad enten du kan sortere alt dit affald direkte fra hoveddøren, eller om du skal på genbrugsstationen for at sortere, så håber vi, at du tager dig godt af dit affald. Vi har gjort det så nemt som muligt at skelne og skille materialerne i vores emballage fra hinanden, og vi håber derfor også, at du vil tage dig godt af vores emballager og sortere dem med ansvarlighed – så bliver vi glade! 

Når din emballage er tømt gør du naturen og dig selv en tjeneste, hvis du affaldssorterer den korrekt - vi guider til hvordan du kan gøre netop det med din Rudolph Care emballage
Shop Bloggen
Share on: