Go with the glow

03.01.2020

Start årtiet med strålende hud.

Andrea Elisabeth Rudolph

Hos Rudolph Care tror vi på, at den bedste start på året er uden de sædvanlige slankekure, kompromiser og den klassiske minimering af det, der er godt. For man stråler ikke, hvis ikke der er noget at stråle af. Vi er overbeviste om, at året kommer bedst fra start, hvis man lægger til i stedet for at trække fra og fylder januar med alt det bedste; nærende, luksuriøse råvarer til både din indre og ydre glød.

Kærlighed til dig selv, det nye år og den friske start, nydelsen og velværen er det, du skal omfavne. Og det kan du med dine Rudolph Care produkter. Værdsæt din krop, din hud og dine sanser med vores univers af nærende, omfavnende skønhedspleje. Og gem slankekuren og den helt store revolution, til du har overskud og masser af energi til det. 

Konsistenser

I januar kan du glæde dig til Rudolph Care Glow School; et lærerigt forløb på 21 dage, hvor vi og Andrea Elisabeth Rudolph hver dag sender glød, glitter og nærende selvkærlighed til din mailbox. Hold øje med vores sociale medier og her på vores hjemmeside, når vi inden længe lukker op for tilmeldingen til det eksklusive forløb. 

Januar vil derudover byde på kampagner og konkurrencer med glow i front. Her er det også en god idé at følge med på instagram og facebook

Go with the glow

Rudolph Care 

Glow-favoritter
Share on: