Gode råd om hud og pleje fra en sand Rudolph Care ekspert

29.09.2019

Lad Camilla Schjelderup, én af de absolut mest erfarne kvinder i Skandinavien indenfor rådgivning om hudpleje, guide dig med gode råd med særligt fokus på serum og ansigtscreme.
Hudpleje fra Rudolph Care

Camilla er indbegrebet af Rudolph Care i Norge og har mange års erfaring i feltet skønhed og hudpleje. Dog overskygger et parameter særligt de andre, når hun rådgiver om alt fra renseprodukter til serum til dagcremer – effekten;”Effekt, effekt, effekt. Et serum og en moisturizer-duo skal fremfor alt virke og give mærkbart, varigt resultat. Så det skal du selvfølgelig have, når du investerer i hudpleje. Effekt, hudforkælelse og bevidstheden om, at du tager bæredygtigt ansvar for både krop og miljø. Intet mindre.

Camilla ser altid på helhed – fremfor den mere traditionelle snak om hudtyper eller alder; ”Jeg vil hellere tale om, hvordan din hud har det. Huden er kroppens største organ og er i konstant forandring hele livet. Årstider, livsstil, sygdom, stress og meget mere påvirker huden. Så tag dig tid til at kigge godt på dig selv i spejlet og fortæl mig, om huden føles stram, irriteret, har tørre pletter, mangler glød eller hvad, der ellers kan være af helt normale hudtilstande. Se også på din arbejdssituation; sidder du foran en computer hele dagen?  Er du meget udendørs? Den snak skal du have med din rådgiver – eller med os på rudolphcare.com, før du vælger produkter.”

Hudpleje til den erfarne og modne hud - Firming Couple fra Rudolph Care

Det skal ikke være indviklet at passe på huden – det skal i stedet være en lille hyggestund, som man kan glæde sig til efter en lang dag, siger Camilla og fortsætter; ”Hvis du synes, at din hud gerne måtte være lidt strammere, lidt fyldigere eller have lidt mere udstråling, så kan en kombination af serum og moisturizer gøre en synlig forskel for dig. Giv dig god tid og lad dit serum trænge ind i huden, før du bruger din ansigtscreme. Virkningen bliver langt større, hvis du giver ingredienserne tid til at trænge ind og virke, og du undgår den lidt fedtede fornemmelse, der måske kan opstå, når produktet ikke er smeltet helt ind i huden”.

Når det handler om at få det maksimale ud af sine produkter, er Camillas bedste råd helt enkelt; ”Rens huden nænsomt og brug kun dine plejeprodukter på helt nyvasket hud. Du vil se, at effekten er langt større, hvis du giver dig selv lidt tid og omsorg foran vask og spejl. Fem minutter hver morgen og hver aften er måske i virkeligheden den allerbedste investering i at få den hud, man gerne vil have”.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge til din hud, er du altid mere end velkommen til at skrive til Camilla og resten af Rudolph Care-teamet på kontakt@rudolphcare.com. Vi har også sammensat en udførlig hudpleje-guide til dig, hvis du klikker her.

Find os også på Instagram og på Facebook, hvor vi hver dag gør os umage for at give dig tips og tricks, så du altid får det optimale ud af dine produkter – og af din hud. Start med et godt, langt kig i spejlet og smil – så er du nemlig allerede i gang med din nye hudplejerutine.

Rudolph Care favoritter
Share on: