Grøn indeni og udenpå #2

13.09.2019

Vi har forenet vores ingrediens-univers med troen på, at god kost kan nære og pleje vores indre skønhed. Her får du anden opskrift af fem; Soup Verte med pocheret æg. 

Kale

Med Firming Perfector Serum & Firming Therapy Moisturizers ankomst fulgte meget mere end nye produkter. Et hav af nye ingredienser sluttede sig også til flokken – ingredienser, du måske normalt forbinder med det grønne køkken. Opgraderingen af vores ingrediensliste har vi koblet sammen med vores overbevisning om, at vi må passe på og værne om det indre såvel som det ydre. Den vision deler vi med dygtige Marie Hertz. Marie driver spisestedet Birkemosegaard Køkken på Sjællands Odde og Det Økologiske Inspirationshus på Frederiksberg og har i anledning af vores lancering af de grønne heltinder skabt en række fantastiske opskrifter til dig – inspireret af netop de gode, nærende stjerneingredienser.

I løbet af september vil vi dele opskrifterne med dig her på Rudolph Stories. Denne gang er hovedingrediensen grønkål, som danner grundstenen i den grønne suppe, soup verte. Du finder grønkål i både Firming Perfector Serum og Firming Therapy Moisturizer. I huden øger grønkålsproteinet kollagen-produktionen og holder fugtbalancen ved lige. 

Soup Verte
Soupe Verte

Grønkålsbouillon med pocheret æg og persilleolie

Til 2 personer 

Persilleolie
400 ml økologisk solsikkeolie
2 gode håndfulde skyllet, grofthakket persille

Pocheret æg
2 æg - slået ud i hver sin kop
2 l kogende vand i gryde
1 tsk. salt og en sjat klar eddike

Grønkålsbouillon
1 spsk. olivenolie
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
1/2 l god grøntsagsbouillon
150 g skyllet grønkål
En lille håndfuld persille
En stilk frisk estragon
Citronsaft, salt & peber

Blend olie og persille grundigt på høj hastighed. Olien bliver varm af friktionen, og det er helt ok. Hæld olien gennem et kaffefilter eller klæde. Kom den på glas og i køleskabet.

Grønkålsbouillon

Du kan sagtens koge din grøntsagsbouillon selv. Ofte indeholder dit køleskab allerede alt, der skal til. Gode, grønne sager som rødder, løg, lidt persille, timian, laurbær eller hvad, du har. Det giver alt sammen smag og er samtidigt noget af det sundeste, du kan spise. Lad grøntsagerne simre og smag til med salt, inden du sier det grønne fra. Varm herefter suppegryden op og kom olivenolien i. Sautér løg og hvidløg et par minutter til de er glasklare. Tilsæt grøntsagsbouillon, læg låg på og lad det simre til løgene er helt møre. Tilføj grønkål, persille og estragon. Blend grundigt med en stavblender efter et par minutter og smag til med citronsaft, salt og peber.

Pocheret æg

Kom salt og en lille sjat eddike i det kogende vand i gryden. Det må ikke buldrekoge. Rør rundt, så der dannes en spiral i vandet. Hæld nu forsigtigt et æg i midten af spiralen og lad det snurre rundt. Hold spiralen forsigtigt i gang ved at røre i kanten. Kog ca. 4-5 minutter – alt efter størrelsen. Tag ægget op med en hulske og lad det dampe lidt af på en tallerken. Gentag med æg nummer to. Server grønkålsbouillonen rygende varm, med pocheret æg i midten og dryp persilleolie på toppen. Bon appetit!

Køb Firming-produkterne her
Share on: