Hårfavoritterne har fået vokseværk

Vi har lyttet til jeres ønsker og lancerer nu hårfavoritterne, Herbal Mint Shampoo, Blossom Shampoo og Forever Soft Conditioner, i større emballager. 

Herbal Mint Shampoo Limited Edition og Blossom Shampoo Limited Edition fra Rudolph Care - økologisk og svanemærket shampoo til alle hårtyper

Happy Hair Day

Byd velkommen til endnu mere hverdagsluksus, når vi lancerer vores hårserie i nye 390 ml. emballager, som holder lidt længere, imens de hjælper os og miljøet ved at sparre lidt på brugen af emballage. Vi har fyldt de nye flasker med de samme fine, naturlige råvarer, som du allerede kender fra vores hårserie, der efterlader håret rent, fyldigt og glansfuldt – uden at gøre det tungt, fladt og fedtet. 

Genoplev Herbal Mint Shampoo, som med salvie, rosmarin og aloe vera både løfter, styrker og beskytter håret og lindrer tør og irriteret hovedbund; Blossom Shampoo, der med morgenfrue, hybenrose, hvedeprotein og aloe vera skaber glans, virker genopbyggende og plejer både hår og hovedbund; samt Forever Soft Conditioner, som nærer håret i dybden - og gør det sundt og blødt med økologisk avocadoolie, honning og morgenfrue.

Nyheden er kun tilgængelig på www.rudolphcare.dk

Forever Soft Conditioner Limited Edition fra Rudolph Care - svanemærket luksus for blødt og glasfuldt hår
Shop Bloggen
Share on: