Her er de børn, du gav en ekstra julegave

Julemåneden forbinder de fleste af os med en hyggelig juleaften, julemad og julegaver. Men det er ikke alle børn som er sikret en eventyrlig juleaften. Derfor donerede Rudolph Care et Lip Balm Kit til udsatte børn og deres familie, for hver gang der blev købt et i november eller december.

Vi har fået lidt tilbagemeldinger fra de initiativer og organisationer, der modtog de mange kits, og vi synes, at I skal se, hvor glade de blev; 

SMILfonden

”Taaaaaak for jeres flotte donation til mødrene til SMILfesten i går. Det var SÅ fedt for mig at kunne overraske de trætte mødre med denne forkælelse. De blev vildt lykkelige og rørte, og jeg måtte nærmest trøste tre af dem, der bare blev SÅ glade, at de kom til at græde, fordi der sjældent er nogen, der tænker på dem. Blandt andet Pernille her, som har en søn på 6, der er blevet opereret 64 gange!”

Kæmpe kram og SMIL
Sisse Fisker 

Julemærkefonden

”Så har børnene modtaget gaverne fra Rudolph Care, og glæden var stor. Så endnu engang, mange, mange tak.

Ønskejul

Vi er utrolig glade og stolte af at vi fik den store donation fra jer. Den gjorde mange piger super glade. Og er sikker på den er med til at mange piger kunne få en hyggelig eftermiddag med veninderne. Tusind tak.”

EventyrJul

“Vi holdt en fantastisk eventyrlig juleaften, hvor både børn og voksne hyggede sig med masser af mad, gaver og underholdning. Der var liv og glade dage hele vejen rundt, og man kunne tydeligt se glæden i vores gæsters ansigter. Det er vores frivillige og generøse sponsorer, der år efter år gør det muligt for os. Vi er ubeskriveligt glade for den støtte, vi har fået, og vi ved at det samme gælder for vores gæster.” 

Andrea og Rudolph Care takker mange gange for, at I ville være med til, at glæde dem, som har brug for det. 

GemGem

Shop Bloggen

Lip Balm Kit, videoguide

How-to Lip Balm Kit made by me DK : Rudolph Care
 

Lip Balm Kit made by me

10 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Gentle Cleansing Foam Travelsize

50 ml
95,00 kr.
Please wait..

Rudolph Ingredienser fra A-Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Share on: