Hjemmeyoga med bak7yoga

Malene Bak er yogien bag bak7yoga og de syv små videoer med forskellige yoga-flows, som du kan hente ned på din tablet og lave hvor, når og præcis som du lyster. Tanken bag videoerne er, at det skal være nemt at lave yoga hver dag eller når du lige har et hul i kalenderen. For hvem har egentlig tid til halvanden times yoga i et studie mere end bare en gang i mellem?

Malenes videoer er et yoga-koncentrat – som et juice-shot – komponeret til at fylde din krop med energi, styrke og stræk, og hver video kan laves alene og lige så mange gange som du orker, eller laves i kombination med de andre. Præcis som du mikser din morgenjuice med det, du lige har lyst til i dag.

Videoerne viser Malene lave øvelserne (skudt på lækre Bali, hvor Malene har boet og undervist i yoga i længere perioder) og hun guider dig gennem øvelser og åndedræt, så du ikke skal koncentrere dig om andet end at følge med og føle hvordan din krop arbejder. Du behøver faktisk ikke se på skærmen – bare lytte, koncentrere dig og nyde det.

Malenes motto er nemlig; ”Det er ikke HVAD du gør, men MÅDEN, du gør det på.” Når du laver øvelserne korrekt og koncentrere dig om hvordan det føles i din krop, så får du maksimalt ud af indsatsen. Hvis man bare japper sig igennem øvelserne, er ukoncentreret eller distraheret (af løbebåndets fjernsynsskærm for eksempel), så får du ikke udnyttet det potentiale, der ligger i din træning.

Tre minutter lyder ikke af meget, men ifølge Malene kommer du hele kroppen igennem, hvis du laver yoga-flowet korrekt. Især din kerne – altså maven og ryg – bliver styrket og via vejrtrækningerne får du fat i den brede mavemuskel indefra. Den direkte vej til en flad mave. Andrea er meget begejstret for de fikse yoga-videoer og giver dem sine varmeste anbefalinger.

Og prisen? Den rørende sum af 180 kr. for dem alle syv – og bare 26 kr. pr. styk. Se nærmere på bak7yoga og Malenes koncept lige her.

KONKURRENCE

Malene Bak har også yoga-studio på Frederiksberg, hvor hun primært underviser en-til-en. Hvis du har lyst til at vinde en enetime med Malene – skræddersyet til dig og den form du er i lige nu – så tag et billede af dig selv, din måtte eller yoga-setup, og opload den på Instagram med hashtag #malenebak7yoga. Så trækker Malene en vinder den 24.09.16. 

(1,5 time til en værdi a 750 kr.)

 

Psst….

Malene er vild med at bruge Acai Facial Mist før og efter sine yoga-sessioner. Hun siger, at misten beroliger og opfrisker varm hud, ligesom den fungerer som en delikat aromaterapi.

Shop Bloggen
Share on: