Hud-tips fra makeupartisten Anne Staunsager

15.05.2019

… i dag starter vores arbejde som officiel beauty partner på Copenhagen Fashion Summit for alvor, og vi har igen i år hyret et hold af dygtige makeupartister til at sørge for lækker hud til alle talerne backstage. Èn af dem er Anne Stausager, som her giver et par tips til lækker hud og et særligt Rudolph-tip. Sine Ginsborg, Anne Staunsager og Andrea Elisabeth Rudolph

”Helt fra scratch er det vigtigt, at du eksfolierer din hud 1-2 gange om ugen, så du med jævne mellemrum får fjernet alle de døde hudceller og holder fast i en jævn, blød og velplejet overflade på din hud. Eksfolieret hud er den idelle base til makeup, og det er derfor min regel nummer ét.”

Makeup station

"Lækker hud er hud, der lever og har glød. Og i sidste ende handler gløden faktisk om mængden af fugt i huden. Gennemfugtet hud under makeup er uendeligt vigtigt for et pænt, ensartet resultat. Særligt for foundation er hudens tilstand afgørende. For mig personligt er et shiny, glødende look også meget mere attraktivt end et mat look. Det giver bare meget mere liv og naturlighed, når huden ser velplejet og sund ud – selv med makeup.”

”Et lille Rudolph-tip til makeuppen er faktisk at duppe en lille smule Acai Facial Oil på kindben og næseryg, efter man har lagt sin foundation. Man bruger kun ganske lidt – fordel det mellem fingerspidserne og dup olien på de nævnte steder. Man kommer hverken til at se eller mærke fedtethed, fordi olien absorberes med det samme – man får derimod en vanvittigt smuk, naturlig glød og et naturligt look.”

Rudolph Care sørger for lækker ud og makeup backstage til Copenhagen Fashion Summit 2018

Makeupartisternes favoritter til CPH Fashion Summit
Share on: