Hvilken ansigtsolie skal jeg vælge?

16.03.2020

Lær din favorit at kende

Q: Hvilken olie skal jeg vælge?

 

A: Hos Rudolph Care har vi to forskellige ansigtsolier; Acai Facial Oil og Facial Oil Delight.

Den prisvindende Acai Facial Oil er hjertet i Rudolph Care. Den har været med os fra begyndelsen og består af ren, økologisk acaiolie, som er nøgleingrediensen i flere af vores produkter.

Acai Facial Oil skaber synlige og mærkbare resultater for din hud. Hver dråbe er med til at gøre huden smidig, fugter i dybden og sørger for en sund, smuk glød. Den økologiske acaiolie er rig på de essentielle fedtsyrer omega 6 og 9, der øger elasticiteten i tør og stram hud. Desuden er açai fuld af antioxidanter som vitamin C og E samt mineraler, jern og kalium, som sammen omfavner ældningstegn på huden.

Derfor er Acai Facial Oil særlig god til dig med en tør hud, der til tider kan føles stram eller savner energi. Til dig, der drømmer om intens fugt og en smidig hud, der stråler af vitalitet.

Tip fra Andrea Elisabeth Rudolph: ”Acai Facial Oil er en sand mirakelmager. Massér dit ansigt to minutter med Acai Facial Oil hver morgen og aften og se din hud få energi og nyt liv på selv den mest grå dag. Et bevis på at det enkle kan være supereffektivt.”

Facial Oil Delight er en ultra-let ansigtsolie, som effektivt trænger ind i din hud. Den er skabt med økologiske olier og ekstrakter fra salturt og alger, der tilfører fugt, næring og elasticitet. Og som styrker den naturlige dannelse af kollagen og hyaluronsyrer, som binder fugten i din hud. Du får en silkeblød, sund og velnæret hud.

Facial Oil Delight er en rigtig god ansigtsolie til lune forårs- og sommerdage, hvor huden ofte har brug for lettere produkter. Det er en olie, der giver en følelse af fugt, fremfor fedme, men som giver både smidighed og glød, så du ikke behøver så mange andre produkter eller makeup.

Olien kan bruges på alle hudtyper, også selvom du har en kombineret eller fedtet hud, da den virker balancerende og trænger effektivt ind. Til dig, der vil have en ansigtsolie med let konsistens, så du næsten ikke bemærker, at du har noget på.

Tip fra Andrea: ”Facial Oil Delight føles let og fin på huden og giver masser af fugt og smidighed. Jeg bruger olien om foråret og sommeren og mikser den gerne med A Hint of Summer for ekstra glød – og følger trop med min Sun Face Cream for velbeskyttet hud.”

Du kan også kombinere de to forskellige ansigtsolier ved at bruge det lette fugtboost fra Facial Oil Delight i din morgenrutine – og anvende Acai Facial Oil som en intens, fugtgivende og regenererende kur om natten.

Facial Oil & Delights
Share on: