Indendørs-hygge à la Rudolph Care

16.03.2020
Vi skal alle sammen vænne os til de kommende uger og til nye måder at mødes, arbejde og være sammen på. Lige nu er vi bedst sammen, hver for sig – og det kan sætte opfindsomheden lidt på prøve. For hvad skal man blive ved med at finde på, når vi nu helst skal holde os inden døre? Må vi anbefale selvomsorg og kreative leg med børnene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SKAB RO MED HJEMMESPA


Ligegyldig hvordan dit badeværelse ser ud, og ligegyldigt om du er velsignet med et badekar eller ej, så gør det lækkert at være der. Skru lidt ekstra op for varmen – det skal være rart for din bare hud. Tænd lidt levende lys – det giver det mest flatterede lys. Pift evt. rummet op med diskret velduft fra Signature Notes.

Beslut dig for, hvad du vil have ud af din forkælelsestid. Vil du bare slappe af med et varmt bad, vil du have eksfolieret og blød hud over det hele eller trænger ansigtet til en maske eller til genoplivning? Stil dine produkter frem – og sæt så i gang!

Fidusen til at få spafølelsen ind under huden hjemme på de velkendte klinker er, at sætte tempoet ned og nyde det, du gør. Mærk vandet, der rammer din hud. Duft en ekstra gang til dine produkter. Brug lidt mere tid på at mærke skrubbekornene skrubbe mod din hud. Det er selvfølgelig ikke det samme som passivt at tage imod forkælelsen, men det er noget helt andet end dine hurtige hverdagsrutiner. Brug bare de samme produkter som du plejer, eller forkæl dig selv lidt ekstra med et nyt produkt, du har anskaffet forinden.

Få flere tips til vellykket hjemmespa her

TID TIL HJEMMEMASSAGE
 

En miniguide til ansigtsmassage som du kan lave, når du bruger dine ansigtsprodukter - det skaber ekstra glød. Tænk over at fordele alting med bevægelser, der går opad, og fra næsen og ud, kombineret med små energiske cirkler – op og ud.

Det er også godt at massere lidt ekstra omkring munden. Kør tommel- og pegefinger ind mod midten, lige over overlæben, og på samme måde lige under underlæben. Fidusen er, at få fat i dybden af vævet ved at klemme godt sammen med fingrene, og derefter trække lidt ud i vævet. Mærk efter spændinger og leg lidt med retningerne, du trækker i. Så får du fat i de små linjer, man kan have omkring læberne.

Et andet godt tag er at komme ind i området mellem brynene, hvor bekymringslinjerne bor. Hvis du har sådan en linje (eller flere) er det godt at løsne vævet. Træk udad og væk fra den lodrette linje med to pegefingre på hver sin side af linjen. Det må gerne være et hurtigt tempo, så huden bliver varm og du kan se, at du bliver let rød omkring linjen.

Hvis du har været effektiv, kan du se at huden hæver lidt op, fordi vævet arbejder. Det fremmer blodtilførslen, og det betyder ny næring og ilt til området. Brug et par minutter på det dagligt, og du vil kunne se en stor forskel ret hurtigt. Hvis linjen skal gå helt væk, skal du samtidig stoppe med at bekymre dig…

Psst. Acai Facial Oil egner sig særligt godt til ansigtsmassage, da den økologiske acaiolie virker revitaliserende og hjælper med at genskabe din glød.

Har du særlige problemer med huden, så få tips til at blive dem kvit i vores SOS-serie

Kreativ leg


Lækre produkter er ikke kun til de voksne. Brug et par timer sammen og lad børnene lave deres egne, økologiske og Svanemærkede læbepomader - med eller uden farve. Lip Balm Kit er det perfekte gør-det-selv-sæt til børn og kreative sjæle! Kittet er fyldt med udvalgte økologiske råvarer – og er certificeret med Cosmos Ogranic, Svanen og Allergy Certified for at sikre miljøet og din sundhed. Der er nok til 4 smukke læbepomader, og i æsken får du også krukker, fine gaveposer og klistermærker, så du kan pynte, tegne og dekorære læbepomaderne, når de er færdige.

Se med, når Andreas datter Isolde viser dig, hvordan man kommer godt i gang!

 

 

 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Instantly Smoothing Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Eye Cream

15 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Cleansing Milk Travelsize

25 ml
85,00 kr.
Please wait..
 

Lip Balm Kit made by me

10 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Hand Cream

100 ml
245,00 kr.
Please wait..

10 alternative måder at bruge din Lip Balm på

1. Lip Balm på kindben og under øjenbrynet fungerer som en naturlig highlighter. Balmen er glat,...
Share on: