Johannes Bech guider til mande-julegaven

Gode gaver til manden

Acai Body Balm

"Specielt her i vinterhalvåret føles huden tør og porøs, så jeg bruger body balm i rå mængder. For nemheds skyld bruger jeg den også som læbepomade og er helt afhængig!"

 

Acai Anti-ageing Facial Oil

"Lækker, nem og effektiv daglig hudpleje. Jeg er vild med duften af acaibærrene, men jeg skulle vænne mig til den karakteristiske og naturlige duft i starten."

 

A Hint of Summer

"Mænd må også snyde lidt. Når man står, helt bleg, foran spejlet her i december og er på vej til endnu en julefrokost, er A Hint of Summer et fantastisk produkt, der giver dig lidt glød på en helt naturlig måde."

 

Skægbørsten fra Matas Men

"En god gaveide, som mange mænd nok slet ikke ved, at de ønsker sig. Den bør være en del af den daglige rutine for alle os med skæg."
 

EM77 Elkedel

"Jeg har lige opdaget, at Stelton har lavet en elkedel, der ligner den klassiske Erik Magnussen Termokande fra 1977 – som, i modsætning til de fleste andre, faktisk står og pynter på køkkenbordet."

 

Bezzerwizzer Bricks Verdensmål

"Verdensmål-Bricks handler om de 17 verdensmål og indeholder 60 quizspørgsmål om fremgang, udfordringer og løsninger. Spillet er lavet i samarbejde med Care Danmark og Verdens Bedste Nyheder. Det kan både spilles alene eller bruges sammen med det klassiske Bezzerwizzer-brætspil. Jeg elsker at spille brætspil, og når jeg spiller Bezzerwizzer, spiller jeg for at vinde."

Designer, Johannes Bech

Andrea Elisabeth Rudolph og Johannes Bech

Shop Bloggen
Share on: