Mød de nye julegaveæsker fyldt med glød og omtanke

Julen sniger sig ind på både dig og Rudolph Care, og vi kan nu med stolthed præsentere dette års gaveæsker. De er i år designet og kreeret af Andreas søster, tekstildesigner Cecilie Elisabeth Rudolph, og byder på et smukt og abstrakt udseende. 

Årets julegaveæsker fra Rudolph Care 2018

 

Traditionen tro lancerer vi igen i år to julegaveæsker fyldt med kærlig omsorg og forkælelse til både ansigt og krop. Byd velkommen til Be Bodylicious og Sparkle Like a Star. 

Be Bodylicious indeholder tre produkter som sammen vil få kroppen til at funkle. Produkterne er Acai Body Scrub, Acai Body Lotion og Golden Kiss Body Oil, og det er i netop den rækkefølge, du skal bruge dem. Brug den eksfolierende bodyscrub, når du er i bad; sluk for vandet, lad huden lufttørre let og massér så nænsomt den ravfarvede gel ind i huden. Tænd for vandet igen, og mærk hvordan den nærende scrub smelter af kroppen som en fugtgivende lotion. Følg efter med den fugtmættende Acai Body Lotion, og mærk hvordan huden bliver blød og glat. Afslutningsvis kan du bruge Golden Kiss Body Oil ovenpå din bodylotion – den funklende olie vil bringe ekstra kærlig pleje til din hud og ikke mindst få den til at stråle med sit glitrende mineral. 

Sparkle Like a Star indeholder fire ansigtsprodukter, som bogstavligt talt vil give dig en stjerneudstråling. Produkterne er Acai Facial Scrub Mask, Acai Cleansing Milk, Acai Anti-ageing Facial Oil og selvbruneren A Hint of Summer. Den blide rensemælk, Acai Cleansing Milk, kan du bruge både morgen og aften. Den vil både rense og fugte din hud, hvilket gør den til et enestående renseprodukt i vintermånederne, hvor huden hurtigere udtørrer. Efter du har renset din hud, er det tid til ansigtscreme, og den kan du mikse med 1-2 pump af den økologiske og glødgivende selvbruner, A Hint of Summer. Når du bruger A Hint of Summer, er det vigtigt, at dit ansigt exfolieres jævnligt, og derfor indeholder gaveæsken naturligvis også den skrubbende to-i-en-rens, Acai Facial Scrub Mask. Brug den fugtgivende skrubbemaske 1-2 gange om ugen ved at massere den nænsomt ind i ansigtet, eventuelt lade den sidde i 15-20 minutter og efterfølgende skylle den af med lunkent vand. Det sidste produkt i æsken er vores prisvindende stolthed, Acai Anti-ageing Facial Oil. Den vitaliserende ansigtsolie kan du bruge alene – brug ½-1 pump og massér grundigt, men nænsomt, olien ind i huden, indtil den er absorberet. Eller du kan blande en enkelt dråbe i din dag- og/eller natcreme, hvis ren olie i ansigtet ikke lige er dig. 

Gaveæsker som smuk opbevaring

De smukke æsker er Svanemærkede og består af 100% genbrugsmateriale. Oven i det håber vi, at æskerne vil pynte i hjemmet som dekorativ opbevaring, efter gaven er givet. Da Cecilie skabte det farvestrålende print var detmedinspiration fra acai-bærrets farver og måden, hvorpå man påfører Rudolph Cares produkter i lag-på-lag på huden. 

Vi er meget stolte af årets æsker, og vi håber, at de vil sprede glæde, varme og ikke mindst en helt masse glød i den søde juletid. 

Shop Bloggen
Share on: