Sådan bliver julen hos Rudolph Care

18.11.2019

Alt, du skal vide om julen 2019Amazonas produkterne fra Rudolph Care

Hjælp til gaveshopping

Er du på bar bund, hvad angår julegaverne, eller drømmer du bare om kyndig, personlig og hyggelig vejledning i vores univers? Så hjælper vi dig meget gerne. 

Rudolph Care teamet sidder klar ved tasterne hver dag – skriv os en mail på jul@rudolphcare.com, hvor du fortæller os om dit budget og lidt om den, du skal give gaven til. Så svarer vi fluks med forslag til den helt rette gave. 

Hvis du foretrækker telefonsamtalen, kan du også altid ringe til os på 53571123 – vi tager telefonen mellem 9 og 16 hver dag og guider dig med glæde til gaverne. 

En tredje mulighed er at skrive til os på Facebook Messenger, hvor vi også svarer indenfor kort tid.  


Gratis gaveindpakning

Tilføj gratis gaveindpakning til din ordre. Vi lægger en fin Rudolph Care gavepose med i din ordre, hvis du ønsker det. Tilføj det til din ordre her, eller kig under fanen ’Jul’ her på webshoppen. Den gratis gaveindpakning er forudsat af køb af mindt ét produkt. Vær opmærksom på, at vores gaveæsker desværre ikke passer ned i gaveposen. 

 

En overraskelse hver dag

Følg med, når vi hver dag i december åbner en ny låge i vores Rudolph Care julekalender her på webshoppen. Den er et kig værd – nogle dage gemmer den på tips & tricks til dine produkter, mens andre indeholder helt særlige, begrænsede kampagner og konkurrencer. 

 

Hold særligt øje om onsdagen…

… for der sætter vi særligt fokus på ét produkt til en dejlig julepris. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her, og vær den første til at vide det. 

 

Bestil dine gaver i tide

For at din ordre kan nå at blive pakket og sendt afsted i tide, skal du bestille julegaverne senest d. 20/12 2019 kl 12 – vi kan ikke garantere at ordrer, som er bestilt derefter, kan leveres i tide. 
 

Hvis du vil returnere en gave…

… er det helt i orden. Du kan returnere din vare i samme stand, som du modtog den – ubrugt og i original, ubrudt emballage - indtil d. 31/1-2020. Læs mere om handelsbetingelser, og hvordan du returnerer en vare her

 

Adventskonkurrence

Traditionen tro giver vi en adventskonkurrence vinger hver søndag, hvor der er luksuriøse og yderst eksklusive præmier på spil. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Hold øje på de sociale medier eller her på hjemmesiden, hvor vi fortæller hvornår og hvor længe, du kan deltage i de fire konkurrencer. Hvis du allerede er nyhedsbrevsmodtager, kan du selvfølgelig stadig deltage i konkurrencen. Du skal bare tilmelde dig på ny – det må gerne være med den samme mailadresse, som den du allerede er tilmeldt med. 

 

En nisse er på spil

Igennem hele december er der som altid en nisse på spil på webshoppen. Og det er en sød og gavmild en af slagsen. Nissen vil nemlig uddele 24 gavekort i 24 forskellige webshop-ordrer i løbet af december som en ekstra lille gave til heldige julehandlende.

 

Fri fragt i november & december

… vi betaler fragten til GLS-pakkeshoppen i hele november & december.

 

Et julenet & et julekort

Du modtager vores nye, eksklusive julenet, når du shopper for 495,- her på webshoppen (så længe lager haves). Gælder ikke ved køb af gavekort. Og så modtager alle shoppere et julekort, som vi inderligt ønsker, du vil fylde med en kærlig julehilsen og sende til en du holder af. 

 

Køb et gavekort og modtag en ekstra gave

Et gavekort altid en sikker gave. Når du køber et gavekort til vores webshop, sender vi det til dig fysisk – indpakket ind i en særlig Rudolph Care-æske. Vi vedlægger også en lækker rejsestørrelse af vores Acai Body Lotion med i æsken som en lille ekstra, blødgørende gave. 

Share on: