Moderkærlighed til børnesolcreme

26.06.2019

Læs med, når fire erfarne mødre fra Rudolph Care teamet giver lidt kærlighed til Kids Sun Lotion. 
Solcreme til børn - Kids Sun Lotion SPF 30 og 50 - fra Rudolph Care

Josephine

"Jeg bruger i høj grad vores Sun Stick SPF 50 i ansigtet på mine unger. De synes det er meget rarere at få den i ansigtet end den flydende solcreme. Til kroppen står den dog på Kids Sun Lotion SPF 30, og den er god fordi den er let at smøre ud og trænger hurtigt ind. Vi laver “pletter” på kroppen, forbinder dem med hinanden med fingeren, og så smører jeg ud."

Camilla S. 

”Sommeren 2015 dro jeg, min mann og tre barn på langtur med vår seilbåt i ett år. Vi trengte MYE solkrem, og valget falt på KIDS solkremen, fordi det er store gode tuber til en god pris. Vi hadde med solkrem for ett år.. vi var ikke brent en eneste gang, badet masse og følte oss maksimalt beskyttet mot skarp sol.”

Dorthe

"Mine børn har ikke tålmodighed til at vente længe på at solcreme trænger ind i huden om morgenen, så derfor fungerer Kids Sun Lotion vildt godt på en travl morgen herhjemme. Derudover har vi også en solcreme med glimmer, Sun Body Lotion Shimmer Edition, som min datter er helt vild med. Det er bare sagen, så den får hun også lov til at få på engang imellem."

Camilla D.

"Hjemme hos os er vi storforbrugere af vores kids-solcremen, da den ikke fedter og hurtig trænger ind i huden. For at det bliver en god oplevelse for mine børn her om sommeren at få solcreme på hver dag, er det allervigtigste, at den ikke fedter. Vi er også glade for vores Sun Stick SPF 50, som jeg også bruger på de mere sarte steder som ørene, næsen og panden."

Shop Kids Sun Lotion her
Share on: