Lidt om kamilles beroligende effekt

Kamille er en stjerneingrediens året rundt med sine mange, gavnlige egenskaber. Vi fortæller lidt om den beroligende ingrediens, og hvordan vi bruger den i Rudolph Care.  

Kamille - den beroligende og lindrende ingrediens

Kamille har i århundreder været en lægende go-to-ingrediens, når man har mærket til ubalancer i kroppen og på huden. Kamille har nemlig mange gode egenskaber - både indvendigt og udvendigt. Mange drikker kamillete, når de er forkølede – eller vil forebygge en forkølelse - og andre drikker det for at få ro i kroppen. Kamille er nemlig både anti-bakteriel og beroligende for nervesystemet. 

Ansigtscremen Acai Anti-stress Facial Cream til tør og stresset hud

Udenpå gør den også underværker og vi er ret lune på den lindrende og beroligende ingrediens her hos Rudolph Care, og derfor har vi tilsat økologisk kamille i mange af vores produkter:

I Acai Anti-stress Facial Cream kan kamille tage æren for den afstressende effekt. Acai Anti-stress Facial Cream er nemlig beroligende og afbalancerende pleje til huden, som især er god i overgangsperioderne (som nu) fra sommer til efterår og vinter til forår. Læs meget mere om luksuriøse dagcreme her. 

Kamille findes også i næsten alle vores solprodukter. Under en varm sol kan huden være udfordret, og her hjælper kamille til at berolige og lindre. Især i Aftersun Repair Spray gør kamille stor gavn og dulmer, sammen med aloe vera, solvarm hud.

På dit Rudolph Care produkt har kamille betegnelsen Anthemis Nobilis Flower Water (chamomile).

Svanemærket solcreme fra Rudolph Care

Shop Bloggen
Share on: