De 6 must-haves til festivalen

24.06.2019

Lad os guide dig lækker, strålende og solbeskyttet gennem sommerens mange festivaller. This year Andrea is going to Musik i Lejet

Acai Cleansing Milk

Tag renserutinen med på festival – din hud har godt af det. Vi elsker at have Acai Cleansing Milk med i tasken, fordi den er så effektiv og festivalvenlig og kan bruges helt uden vand – du behøver bare en vatrondel.  

Mist Delight

Huden kan ofte mærke festivallen - hvad enten det er fra en udtørrende sol, én øl for meget, en passerende støv-sky eller en varm koncert. Giv huden (primært ansigtet, men også hele kroppen, hvis den trænger) et fugt-boost med Mist Delight et par gange om dagen – eller efter du har renset den med Cleansing Milk - og mærk friskheden brede sig.

Sun Face Cream

Efter du har renset huden, er du klar til din daglige dosis SPF. Sun Face Cream kan erstatte din ansigtscreme i sommermånederne, og den er derfor ideel at have med på festival som både effektiv solbeskyttelse og en lækker, nærende ansigtscreme. Andrea glæder sig til at skulle danse til Musik i Lejet i år, hvor Rudolph Care er solcreme partner i år

Hold dig frisk og lækker på festival med rejsestørrelser og tips fra Rudolph Care

Sun Body Lotion – med og uden guldglimmer

Sun Body Lotion fra Rudolph Care trænger hurtigt ind i huden, fedter ikke og efterlader huden næret og beskyttet. Husk at bruge en tilstrækkelig mængde – en håndfuld til kroppen og en teskefuld til ansigtet. Find dem i fuld størrelse, rejsestørelse og med et strejf af guldglimmer.

Hand & Body Soap fra Rudolph Care

Hand & Body Soap

En sand festivalfavorit er noget af det, der ellers er lidt sparsomme mængder af på de fleste festivaller – håndsæben. Hand & Body Soap i sin fine rejsestørrelse en festivalvinder, der passer perfekt i skuldertasken. 

Sun Stick

På festival er man under åben himmel meget af tiden – hvis ikke konstant – og derfor er det en god idé at give læber og andre udsatte områder lidt ekstra SPF-kærlighed i løbet af dagen. Sun Stick er den perfekte og allernemmeste redning, som både plejer og har en høj beskyttelse med sin SPF 50. 

Find alle vores rejsestørrelser her, og sammensæt dit eget festivalkit.

Shop dit festival-kit her
Share on: