Start klip-klap-sæsonen med Bon Voyage

01.04.2019

Bon Voyage – Essentials For Flip Flop Living er navnet på ren sommerfølelse og lækker, solbeskyttet hud. Læs mere om den eksklusive æske her.

Forårets fine dage bringer både lys, glæde og tanker om en kommende sommer. Lange, solrige dage. Bare ben og klipklappere. Små getaways og lange ferier i dejligt selskab – er bare lidt af alt det, vi glæder os til. Hos Rudolph Care tager vi forskud på den afslappede sommerfølelse med en ny, eksklusiv æske: Bon Voyage – Essentials for flip flop living. 

Æsken er fyldt med fire simple, men essentielle produkter til forårs- og sommermånederne, der giver dig de bedste forudsætninger for at passe godt på din hud. Forbered din hud til solrige dage- og afhjælp hudens triste vinterham med Acai Body Scrub (50 ml), der nænsomt eksfolierer din hud og efterlader den med nyt liv. Sørg for at tanke din hud op med fugt med den prisvindende Sun Body Lotion SPF 30 (150 ml), der samtidigt beskytter din hud mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Beskyt dit ansigt med den prisvindende Sun Face Cream SPF 30 (50 ml); din bedste ven i forårs- og sommermånederne! Ansigtssolcremen kan erstatte din normale dagcreme, da den både fugter, plejer og leverer effektiv solbeskyttelse – og så efterlader den huden med smuk glød uden at fedte. Nyd Signature Notes Huile de Parfum (8 ml); vores elegante olieparfume, som er lige til at tage med på farten. Duften er en perfekt balance mellem sprudlende, friske grønne noter og varme, sensuelle noter i én yndefuld duft.

Shop Bloggen
Share on: