Min sommer: Christel Pixi

14.07.2019

Hvad er essensen af din sommer? Vi bad en gruppe skønne damer om at lukke øjnene, slå sanserne til og beskrive deres sommer. Her har skønne og evigt eventyrlystne Christel Pixi, DJ, TV-kok og kogebogsforfatter, svaret på de sanselige sommerspørgsmål.

Min sommer smager af… 
… kaffe fra Prolog, vandmelon, frisklavet jordbærtærte, smørfed hvidvin og grillet spidskål.

Om sommeren kigger jeg på… 
… havet. Jeg elsker havet, faktisk hele året rundt, men man kan være tættere på det om sommeren.

Min sommer dufter af… 
… min sommerparfume ROSE fra CDG. Og så dufter sommeren også af sommerregn – det er nok min ynglings duft i hele verden, når regnen rammer varm jord. Jeg har faktisk fundet ud af, at der findes et udtryk for den duft, og det hedder ’petrichor’.

Min sommer lyder som…  
… BOASTY - Stefflon Don, 00000 - A.Chal, YOSTE - Howl, Nik&Jay - Topgunn/Benjamin Hav. Også har jeg en liste på Spotify som hedder Smooth, og en der hedder PIXI FUEGO - der er både til en stille hverdag og til en dag i solen.

Sommerfølelsen er for mig…
… at cykle rundt i København i sommerkjole og solcreme og altid have et håndklæde i tasken, så man kan hoppe i vandet, når man har lyst. At se folk smile mere til hinanden, end de gør, når det er overskyet og mørkt. Det er det bedste at se, hvordan København blomstrer op både bogstavelig talt, men også at se gaderne være fulde af mennesker, der skal ud og lufte deres bare ben.

Sommer får mig til at drømme om… 
… hvor fantastisk det ville være at sejle jorden rundt. Det er som om, at alting bliver lidt mere muligt, når man vågner om morgenen og solen skinner. Jeg prøver så vidt muligt ikke at drømme mig væk fra Danmark, når det er sommer, for her er bare så fantastisk skønt, og vi skal nyde det, når det summer af sommer og liv, og tage ud og besøge alle de danske øer og plukke blåmuslinger og spise jordbær.

Shop
Share on: