Min sommer: Yvonne Koné

04.08.2019

Hvad er essensen af din sommer? Vi bad en gruppe skønne damer om at lukke øjnene, slå sanserne til og beskrive deres sommer. Den femte i rækken er fine Yvonne Koné, designer, iværksætter og en kær veninde af Rudolph Care-huset, som har lukket os ind i sommeruniverset. 

 Min sommer smager af…
… danske jordbær med fløde, først og fremmest – jeg tror ikke, der findes noget spiseligt, jeg elsker højere!

Om sommeren kigger jeg på…
… havet, som jeg elsker, men denne sommer har jeg fundet en ny kærlighed i den californiske ørken, som jeg nu er helt besat af. Jeg havde ikke forestillet mig, at det tørre, varme klima og det golde landskab ville gøre indtryk, som det har gjort. Jeg kan ikke huske, jeg har været et sted, som har betaget mig på samme måde. Jeg følte mig tilmed fyldt med fornyet energi, da jeg kom tilbage til byen.

Min sommer dufter af…
… friske frugter og grøntsager, som er mine favoritter. De smager særligt fantastisk, når de er lokale, friske og solmodne.

Yvonne Kone

Min sommer lyder som…
… Stevie Wonder, Rhye, Snoh Aalegra, Frank Ocean, Lauryn Hill, D’angelo, Tyler The Creator, Sade, Kendrick Lamar, Durand Jones & The Indications Store, Levin Kali og 100 andre i samme genre. Musik er en del af mit liv, fra jeg vågner, til jeg går i seng, og om sommeren er der ingen undtagelse.

Sommerfølelsen er for mig…
… så lidt tøj som muligt, så meget tid som muligt. Fornemmelsen af sol, hav og vind mod hud, sand under fødderne, lys, middage udenfor, frihed til at være impulsiv, ekstra tid med mine børn og venner, og mest af alt følelsen af, at arbejdet træder lidt i baggrunden for en periode

Sommer får mig til at drømme om…
… at efteråret vil komme senere end forventet. Jeg elsker de lange, lyse sommeraftener, men overgangen til efteråret overrumpler mig altid, og så ved jeg, at der er 6 måneder, til lyset vender tilbage. Jeg elsker København, men der er en særlig lethed over byen om sommeren, og den forsvinder sammen med lyset. Derfor øver jeg mig i at være tilstede og virkelig værdsætte hver eneste solskinsdag, vi har.

Share on: