Mix & match hudpleje

30.10.2019

Mix & match din body lotion og ansigtscreme med delikate olier.Økologisk og Svanemærket hudpleje

Det er sæson for temperaturskift, og det kan sætte sine spor på din hud. Mærker du ændringer? Hjælp din hud på vej til at invitere mere nærring ind i rutinen. 

For mange er body lotion en uundværlig del af rutinen. Og særligt efter et brusebad, hvor huden nemt kan udtørre af det varme vand og sæben. De koldere temperaturer i  efteråret gavner heller ikke tørheden, og nogle vil føle, at deres body lotion kommer til kort. Løsningen er heldigvis luksuriøs og simpel; Acai Body Oil

Miks din body lotion med 1-2 pump Acai Body Oil for mere fugt, mere smidighed, mere pleje og mere beskyttelse. Acai Body Oil er en sammensætning af 5 økologiske olier, som kan give dig det, din hud kalder på. 

Økologisk kropsolie

Du kan også booste din ansigtscreme, hvis den heller ikke helt kan hamle op med temperaturen. Olie-tricket gælder her igen; bland en enkelt dråbe Acai Facial Oil i din dagcreme for mere intens pleje til ansigtet og en strålende, sund glød. 

Hvis du ikke er til olie, kan du invitere et serum ind i din rutine – særligt vores Firming Perfector Serum, som er fyldt med to fugtbevarende hyaluronsyrer, er ideel at bruge under din ansigtscreme.

Generelt er vores to serummer til ansigtet mirakelmagere, som uanset årstiden hjælper din hud effektivt og lækkert på vej. Find både ansigtsolie og ansigtsserum her.  

Ren acaiolie fra Rudolph Care - Acai Facial Oil
Olie & serum
Share on: