Når mist er et must

Andrea elisabeth rudolph sprayer ansigtet med facial mist fra rudolph care

Facial Mist er et af de produkter, der har været med lige fra starten. Dengang det blev lanceret tilbage i 2009 hed det godt nok Skin Tonic, men det blev lavet om, fordi det kølende, opfriskende og opstrammende indhold kan gøre meget mere for din hud end ”bare” at være mellemlag mellem rens og fugt. Facial Mist er et frisk pust af ekstra pleje og kan bruges dagen lang som en opløfter til både din hud og dit humør.

økologisk opfriskende og opstrammende facial mist fra rudolph care

Derfor er Facial Mist et must i din daglige hudpleje

Facial Mist afslutter din daglige rens af huden i ansigtet ved af trække porerne sammen. Samtidig tilfører den huden en masse pleje i form af antioxidanter og fugt. Hvis du døjer med urenheder, så kan misten være et must i din daglige hudpleje, fordi dens indhold af troldnød har en rensende og bakterienedsættende effekt på huden. Misten indeholder også rød solhat, der virker antiseptisk og anti-irritant, hvilket mindsker både rødme, irritation og betændelsestilstande.

Facial Mist er aktiv og du mærker, at huden arbejder på den god måde. Facial Mist virker sammentrækkende på porerne, som er åbne efter du har renset huden. Det kan mærkes, men resultatet er opstrammende, udglattende og forfinende på huden.

Når du bruger produktet i løbet af dagen, også gerne oven på makeup, opnår du en opfriskning af huden, får tilført fugt og antioxidanter og samtidig fikseres din makeup og bliver mere holdbar. Den totale sammensætning af ingredienserne [link] i produktet giver huden et perfekt grundlag for din daglige hudpleje.

økologisk luksus facial mist rudolph care

Sådan bruger du Facial Mist

Når du har renset og duppet dit ansigt tørt, sprayer du 1-2 pump Facial Mist over ansigt, hals og bryst. Hold flakonen 30-40 centimeter fra dit ansigt, så misten kan lande blidt som støvregn på din hud. På den måde trænger den hurtigere ind i huden og lægger sig ikke som et vådt lag, du skal vente på tørrer. Lad misten trænge ind, og følg så op med din foretrukne hudpleje.

Facial Mist kan også bruges på en vatrondel, hvis din hud er meget sensitiv og reagerende. Vrid en vatrondel meget hårdt op med vand, spray 1-2 pump på den, og tør så vattet over huden. På denne måde nyder din hud godt af alle de gode egenskaber – rens, opstramning, fugt og antioxidanter – men uden at få din hud til at reagere med rødme. Følg op med din vanlige hudpleje.

Du kan også bruge Facial Mist i løbet af dagen, når du lige trænger til en opfrisker. Misten er god hvis du sidder meget foran en skærm eller opholder dig i rum med tør luft. Og så er Facial Mist også virkelig god som afslutningen på en flot makeup. Lad et enkelt pump mist dale ned over dit smukke ansigt, når du er helt færdig med makeuppen. Oplev hvordan den sætter sig, fjerner eventuelle pudrede rester og giver dig et naturligt, velfugtet look.

tag din facial mist med på rejsen

Brug din Facial Mist til meget mere

 

1. Luksus til kroppen

Du kan udvide den lækre oplevelse og virkning som Facial Mist giver til en luksusoplevelse kroppen. Spray mist over hele kroppen efter bad og oplev hvordan den forvandler sig til en lækker fugtgivende og opstrammende body mist. Afslut med dit foretrukne kropsplejeprodukt.

 

2. Din rejseven

Tag din Facial Mist på stranden og køl dig ned i solen. Du kan også bruge den i løbet af dagen på arbejdet, på rejsen (eminent i den tørre flykabine) og når du ellers har brug for et opfriskende pift.

 

3. Den gode gave

Facial Mist fås i to forskellige størrelser; 100 ml. på spray til hylden derhjemme og 30 ml. på en lille spray, der er perfekt til rejsen og sportstasken. Den lille version er også god hvis du skal prøve produktet for første gang eller give en lille gave.

Acai Facial Mist

Acai Facial Mist
 

Acai Facial Mist Travelsize

30 ml
85,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Mist

100 ml
295,00 kr.
Please wait..

5 hudplejefejl, du ikke behøver at lave

1. Renser du ekstra for at undgå uren eller stresset hud? De fleste af os kender følelsen af at gå...

3 ting, der kan have betydning for smuk hud

Drik masser af vand. Spis grønt, groft og varieret. Sov mindst otte timer hver nat. Brug produkter...

Duft

Rudolph Cares signaturduft
Share on: