Nærvær på afstand ♥

16.03.2020

Vi betaler fragten til din hoveddør

Produkter fra Rudolph Care

Hos Rudolph Care holder vi hjulene kørende og webshoppen åben og har ansvarligt tilpasset os den nye virkelighed. Derfor betaler vi naturligvis fragten på din pakke, som kan sendes direkte til din hoveddør eller en GLS-pakkeshop. Det er op til dig. Så uanset, om du skal købe den store konfirmationsgave, mangler en håndsæbe eller er løbet tør for rensemælk, er fragten på alle danske ordrer helt gratis.

"Nærvær og fjernvarme” og kærligt samarbejde hver for sig er Rudolph Cares taktik i de kommende uger. Vi tager, som altid, vores ansvar for hinanden, folk omkring os og vores samfund alvorligt. Så vi er her for dig og du kan trygt klikke rundt her på siden, handle, stille spørgsmål og blive inspireret, lige når det passer dig. Og hvis hverdagen slår flere kolbøtter, som ændrer på det, hører du naturligvis fra os igen.

En ekstra stor, virtuel krammer fra hele Rudolph Care teamet til dig. Husk, at selv de største udfordringer i livet bliver lidt mindre, når vi løser dem i fællesskab – med kærlighed og omsorg for hinanden.

Pas godt på hinanden. 

Rudolph Care-teamet

Vask dine hænder ♥
Share on: