Naturlig og glossy med din Rudolph Care hudpleje

14.08.2019

… vi laver ikke makeup (endnu), men vi laver noget, der kan det samme.

Du kan stråle på mange måder med vores produkter, men særligt fire af dem er enestående til at give kindben og tindinger et glossy, naturligt look. Produkterne er Acai Lip Balm, Acai Facial Oil, Aftersun Shimmer Sorbet og Golden Kiss Body Oil og giver alle hver deres unikke highlighter-effekt. 

Acai Lip Balm & Acai Facial Oil er de mest afdæmpede og neutrale highlightere af de fire. Dup en smule ansigtsolie eller balm på kindben og tindinger, som noget af det sidste i din makeuprutine, og mærk hvordan det både plejer og giver dig en fin, diskret og naturlig udstråling. Læbebalsam fra Rudolph Care

Ren acaiolie fra Rudolph Care - Acai Facial Oil

Aftersun Shimmer Sorbet og Golden Kiss Body Oil larmer lidt mere på glød og gloss, men på hver deres måde. De er nemlig begge beriget med det naturlige mineral mica, som giver den fine glimmereffekt. Aftersun Shimmer Sorbet har en gelagtig konsistens, som hurtigt absorberes, når du dupper den på kindben og tindinger. Hvor Golden Kiss Body Oil er den rige olie, der både giver shine fra sine økologiske olier og det naturlige mineral.

 

Så, selvom vi ikke laver makeup endnu, kan vi noget med glød og shine, og vi håber, du finder din nye highlighter-favorit i vores hudplejeunivers.

Glitrende aftersun fra Rudolph Care

Kropsolie med guldglimmer fra Rudolph Care
De fire highlighter-produkter
Share on: