Nytårsmakeup med god samvittighed

Kjær Weis

Danske Kirsten Kjær Weis er makeupartist med base i New York, og har en perlerække af kendte kunder på CV’et. Hendes efterhånden omfangsrige makeupserie er et must at kende til, hvis du vil have velfungerende makeup uden ubehagelig kemi. De smukke emballager er designet ud fra en refill-tanke, så indmaden kan udskiftes når den er brugt op. Og det er uanset om det er læbestift, mascara eller foundation.

Vi elsker de små mineral-øjenskygger med seriøst mange pigmenter, cremeblushen og macaraen. Og så er hendes pensler meget pæne, ligesom de små makeuppunge, hun har lavet sammen med Yvonne Koné også er værd at sætte på ønskesedlen.

 

RMS Beauty

Hvis du er til helt rene makeupprodukter, så er amerikanske RMS Beauty noget for dig. Hvert produkt er lavet til at fugte og forfine din hud og indeholder lige så mange hudplejende ingredienser som det indeholder farvepigmenter. Concealeren ”UN” Cover-up er højtelsket af mange fordi den arbejder med din hud og ikke lægger sig som et lag ovenpå, ligesom highlighteren Living Luminizer er en af de bedste på markedet.

Vi elsker også de små Lip2Cheek krukker, der kan bruges på både kinder og læber, og giver farve og glød uden at være meget farvemættede.

Du kan finde RMS Beauty i Danmark her.

 

Jane Iredale

Jane Iredale var en af de første brands til at perfektionere mineral-pudderet, og hendes version af den naturlige, dækkende og hudmilde foundation, der skal børstes på, er stadig blandt favoritterne. Men Jane Iredal er mere end bare foundation, og hendes makeuplinje kan dække ethvert behov. Vi er især glade for læbeprodukterne, brynblyanterne og hendes solpudder. Et plus er også, at alle emballager er lavet af genanvendt plastik.

Golden Kiss Body Oil

Golden Kiss Body Oil
 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Hand Cream

100 ml
245,00 kr.
Please wait..
Share on: