Olie skal der til

Ingen olie - ingen Rudolph Care 

Olier er gode til at bevare og opbygge din glød - Rudolph Care har forskellige olier af slagsen, og de er alle glødgivende fugtboostere

Ingen olie, ingen Rudolph Care. Luksuriøse, økologiske og plejende olier er en del af vores identitet – affødt af Andrea Elisabeth Rudolphs kærlighed til de gyldne dråber. Læs med, når vi fortæller oliers effektive egenskaber, og hvordan de kan forlænge den gyldne følelse, som sommeren har medbragt. 

PRISVINDENDE ACAI BODY OIL

Økologiske olier fra blandt andet oliven, jojoba, sød mandel og acai er, hvad Acai Body Oil er sammensat af. Kropsolien har en evne til at trænge dybt ind i huden og opbygge elasticiteten og fugten indefra med hjælp fra blandt andre vitaminerne A, B1, B2, B6 og E. Denne egenskab giver huden et mere markant og længerevarende shine – perfekt til brune sommerben. Acai Body Oil fedter ikke, absorberes hurtigt og er ekstra vanedannende. 

 

Golden Kiss Body oil garanterer glød, glimmer og et festligt look

GOLDEN KISS BODY OIL 

Golden Kiss Body Oil er den samme, lækre og plejende olie som Acai Body Oil, tilsat det glitrende mineral, mica. Denne ekstra gyldne olie ligger i toppen af glød-skalaen med sit guldglimmer og shine. Smør den på huden oven på din bodylotion, eller dup dine kindben og tindinger for ekstra glød til ansigtet. Især i sollys kan man se det glitrende mica changere på huden, og her kommer din glød for alvor til sin ret. 

Pssst.. olier findes i næsten alle vores serier - og i vores parfumeserie finder man den delikate parfumeolie, Signature Notes Huile de Parfum. Signature Notes er duften af Rudolph Care, og findes i en fin og enkel Purse Edition, som er perfekt til håndtasken.

Den økologiske ansigtsolie fra Rudolph Care er ideel til at opbygge og vedligeholde din glød året rundt

ACAI ANTI-AGEING FACIAL OIL

Acai Anti-ageing Facial Oil er ren, økologisk acaiolie som med sine mørke nuancer fra de næsten sorte acaibær bringer en gylden tone til ansigtet. Der bruges 15 kg acaibær til en enkelt flaske ansigtsolie, og hver dråbe er med til at gøre huden smidig og give en sund glød og fugtmættet udstråling. Vitamin C og E, mineraler, jern, kalium og de essentielle fedtsyrer, Omega 6 & 9, udgør elementerne i det skønheds-boost, som Acai Anti-ageing Facial Oil giver. Acai Anti-ageing Facial Oil er perfekt ansigtspleje til natten, hvis ikke man er til olie som ansigtspleje i dagtimerne. Et lille tip er også at blande en dråbe olie med din dagcreme – så får du også de forfinende og ensartende egenskaber fra olien i dagtimerne. 

LÆS OGSÅ: Vores norske ekspert, Camilla, peger også på fem grunde til at forelske sig i Acai Anti-ageing Facial Oil.

Shop Bloggen
Share on: