Opbyg udstrålingen indefra

Stråler du endnu? Vi er godt på vej igennem august med vores guides, tips og tricks til at holde sommergløden ved lige, og i dag deler vi et tip til at opbygge og vedligeholde den indefra. 

Serum fra Rudolph Care er perfekt hvis du vil opbygge din glød indefra og holde den dejlige sommerglød ved lige

Udstråling kan komme mange steder fra – en boostet selvtillid, en ny frisure eller gode hudplejerutiner, men vidste du, at du kan gøre lidt mere for din indre udstråling med vores økologiske serum?

Instantly Smoothing Serum indeholder en nøje udvalgt kombination af naturlige, aktive ingredienser, som har til formål at trænge dybere ned i ansigtets hudlag og opbygge glød og udstråling indefra. E-vitamin og abrikoskerneolie er to af ingredienserne – hvor E-vitamin trænger dybt ned i huden og udskyder ældningstegn, imens abrikoskerneolien forebygger ældning af huden og forstærker hudens naturlige elasticitet og smidighed.

Brug Instantly Smoothing Serum under din daglige pleje på ren, tør hud – om dagen og/eller om natten. Anvend aldrig serum alene – kombiner altid med olie eller creme. Og læs meget mere om skønhedsbomben, Instantly Smoothing Serum, her 

Rudolph Cares Serum opbygger din indre glød og arbejder dybere med din hud med sine økologiske, naturlige og aktive ingredienser
Shop Bloggen
Share on: