Pas på lokkerne i sommervarmen

Vind og vejr påvirker huden såvel som håret året rundt, og det er derfor vigtigt også at passe på lokkerne i sommervarmen. Vi deler tips og tricks til at bevare hårets styrke. 

Pas på hår og hovedbund i sommervarmen

En styrkende shampoo

Vores shampooer, Herbal Mint Shampoo og Blossom Shampoo, har en essentiel evne tilfælles – de giver rent, fyldigt og glasfuldt hår, uden at fedte. Sommeren kan byde på lidt af hvert i form af sand, salt, sol og varme og de påvirker balancen i din hår og hovedbund. Et godt tip er derfor at vaske håret to gange, så du sikrer at håret er helt frit for sand og rester af solcreme. Vi elsker at kombinere vores to shampooer således: 

Vask håret to gange for at være sikker på at alle solcremesrester og sand er skyllet og renset ordentligt væk

Første hårvask: Brug Herbal Mint Shampoo ved første hårvask, og væk sanserne med et strejf af menthol. Herbal Mint Shampoo styrker håret med hjælp fra salvie, og rosamarin lindrer tør og irriteret hovedbund. 

 

Anden hårvask: Vask herefter med Blossom Shampoo, der med sit høje indhold af c-vitamin nærer håret og gør det blødt og glansfuldt. Her vil indholdet af morgenfrue også tage sig godt af din hovedbund. 

 

Psst.. følg efter med Forever Soft Conditioner, som komplimenterer shampooens styrkende effekt med avokadoolie, honning og morgenfrue.

Shampoo og conditioner fra Rudolph Care indeholder aktive naturlige ingredienser fra blandt andre rosmarin, avokadoolie og hindbær

En oliekur til hovedbunden

Fra tid til anden kan man med fordel forkæle sin hovedbund med en oliekur ved hjælp af Acai Body Balm. Ja, det lyder måske lidt besynderligt, men det er en sikker vinder. Andrea guider til, hvordan oliekuren nemt udføres:

”Varm balmen i håndfladerne og massér det ned i hovedbunden med fingerspidserne. Massagen er vigtig, fordi det øger blodcirkulationen, der er med til at bringe hovedbunden tilbage i balance. Vikl gerne et håndklæde om håret i lidt tid. 
Når du skal vaske balmen ud, gøres det nemmest, hvis du fordeler shampooen i det tørre hår og først derefter skyller med vand”

- Andrea

Giv hovedbunden en oliekur med Acai Body Balm fra Rudolph Care, hvis den trænger til lidt ekstra forkælelse
Shop Bloggen
Share on: