Påskeferiens renseritual i én samlet æske

08.04.2019

Morgenens renseritual er for nogen den eneste måde at starte dagen, mens endnu flere sværger til at rense dagen væk og huden ren om aftenen. Rutinen og kufferten kan dog komme på prøve, hvis man skal hive alle sine full-size produkter med på tur – og netop derfor har vi samlet hele din Rudolph Care renserutine i én samlet æske, så du har plads til helefølelsen af luksus i håndbagagen. Mød Essentials To Go – Cleansing Edition

Den fine æske er fyldt med fem rejselystne travelsize produkter:

Mild og effektiv rensemælk, som er i den særligt praktiske ende, da man kan bruge den helt uden vand. Den er ideel til tør og irriteret hud og især til at fjerne makeup. 

Efter du har fjernet makeuppen med Cleansing Milk kan du rense resten af ansigtet med den lette renseskum, Acai Cleansing Foam. Den indeholder de aktive, rensende ingredienser troldnød og rød solhat, som modvirker urenheder – og for ikke at udtørre huden, har vi sørget for at tilsætte økologisk aloe vera, som både virker fugtbevarende og beroligende. Et lille tip er også at bruge Cleansing Foam til barbering – hvilket faktisk bare gør den til en endnu bedre rejsemakker. 

Med Facial Scrub Mask får du to effektive egenskaber i samme produkt. Blid eksfoliering og en rig, fugtgivende maske. De fine skrubbekorn fra abrikoskerner fjerner skidt, snavs og ikke mindst døde hudceller, der ligger som et mat skær ovenpå huden – mens et højt indhold af nærende, økologiske olier tager sig af fugtbalancen i din hud, især hvis den får lov at virke på din hud i 15-20 minutter, inden du skyller den af. 

Håndsæbe og kropssæbe i én og samme rejsemakker. Renser effektivt, hindrer udtørring og giver badet den helt rigtige følelse og duft. Sæben er ideel til at få renset solcremesresterne helt af kroppen, eller blot til et friskt brusebad efter en varm dag på ferien – om du er i storebyen eller på badeferie, eller noget helt tredje. 

Afslut renserutinen med Acai Facial Mist på en vatrondel og få det sidste, tonede finish. Facial Mist indeholder blandt andet lækkerier fra de rensende ingredienser troldnød og rød solhat – og ikke mindst acaiekstrakt, som forsyner huden med antioxidanter, vitaminer og mineraler. 

 

… udover de lækre renseprodukter, du finder i Essentials To Go, har vi et bredt udvalg af rejsestørrelser. Blandt andet shampoo & conditioner i rejsestørrelse, ansigtscremerne Anti-stress Facial Cream og Anti-ageing Moisturizer og ej at forglemme lækker, svanemærket solcreme i rejsestørrelse

Køb rejsestørrelserne individuelt her
Share on: