Rudolph Care 10 år - et helt år fyldt med fejring

01.02.2019

Et helt år med fejring, dans, skål og hyldest er nu skudt i gang. Rudolph Care fylder 10 år, og det kommer ikke til at gå stille for sig. 

På en kold, klar og solrig februardag i 2009 lancerede Andrea Elisabeth Rudolph sin skønhedsserie, Rudolph Care, for den danske skønhedsbranche. Det er nu 10 år siden, og det er med stor glæde, begejstring og stolthed, at vi i år fejrer Rudolph Cares 10-års jubilæum.

Andrea Elisabeth Rudolph i dans og feststemning i anledning af Rudolph Cares 10-års jubilæum i 2019

”Der har været mange highlights gennem de sidste 10 år, men for første gang i Rudolph Cares historie kan vi fejre en milepæl. Mit fantastiske team og jeg har sammen med en masse dedikerede samarbejdspartnere skabt noget helt særligt, som lever op til Rudolph Cares slogan: Since 2009, for generations to come.”

Som det første hudplejebrand i verden kombinerede Rudolph Care i 2009 en økologisk certificering med en miljøcertificering ved at smykke sig med både den økologiske certificering, Cosmos, og Svanemærket. Det blev begyndelsen på en ny skønhedsstandard, der udfordrede både skønhedsindustriens og forbrugerens opfattelser af luksusprodukter og miljøhensyn. To ting, der nemlig ikke behøver at udelukke hinanden.

”I anledning af jubilæet skal vi naturligvis fejre de otte produkter, der dannede grundlag for vores første lancering i 2009 og som stadig er med os i dag. Vi kommer blandt andet til at hylde min elskede Acai Anti-ageing Facial Oil med en helt særlig jubilæumsversion."

Facial Oil 8 ml fra Rudolph Care

Jubilæumsversionen af den kraftfulde, dyrebare og næringsrige ansigtsolie giver vi med i alle ordre over DKK 795,- her på vores webshop og hos udvalgte forhandlere i hele februar måned. Den kan derfor ikke købes separat. Oliens emballage er lidt anderledes end normalt – vi har nemlig fyldt vores velkendte olierulle med de gyldne dråber, som vil give dig en helt unik oplevelse med din ansigtsolie. Olien skal nemlig påføres direkte på huden ved at rulle produktet over huden – i disse bevægelser kan du give ansigtet en ansigtsmassage som vist på billedet nedenfor. 

”En enkelt jubilæumsmåned er slet ikke nok til at fejre Rudolph Cares mange, fine facetter, og jeg har derfor valgt, at vi skal fejre, hylde, danse og skåle i hele 2019. Jeg glæder mig, og nu er vi endelig i gang - lad os fejre det sammen!”

 

 

Andrea 

Guide til ansigtsmassage
De otte 10-års-fødselarer
Share on: